КОБРАТА "ПРОДЪЛЖАВА НАПРЕД" СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ В ТЕЖКА КАТЕГОРИЯ

Автор: 5 GmediA 11:33, 10 септември 2019
Източник: БТА

Кубрат Пулев е във висшия ешелон на тежката категория в професионалния бокс, сочи класация на изданието Boxing Insider, което подреди най-елитните имена при най-тежките.

Според анализаторите, най-елитният клуб в момента се състои от трите големи имена - Антъни Джошуа, Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, като към тях няма как поне временно да не се прибави и Анди Руис, който победи Джошуа и взе три от световните титли. И веднага след тях се нарежда дивизията на силните боксьори, които се опитват да нахлуят в този ексклузивен елитен клуб. А от изданието наредиха в него на първа позиция Кубрат Пулев. Останалите имена са Луис Ортис, Дилиан Уайт, Александър Поветкин, Джоузеф Паркър, а отскоро и Олександър Усик. 

Нормално е Кобрата да е смятан за един от най-силните боксьори в тежка категория, след като е задължителен претендент за световната титла в IBF, а в същото време е допуснал и само една загуба на професионалния ринг от легендата Владимир Кличко.

Кубрат Пулев ще се бие отново на американска земя. Българският боксьор ще се завърне на ринга на 9 ноември. Той е включен във вечерта, чийто гвоздей ще бъде боят между Джамел Херинг и Ламонт Роуч.  

Тагнато в: Кубрат Пулев , бокс
Общо гласували: 8

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
6 гласували / 75%
Да
2 гласували / 25%