СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА ПРИЗОВА ПОЛИТИЦИТЕ ДА ПОИСКАТ СВАЛЯНЕ НА “ОНЕЗИ” СНИМКИ ОТ САЙТА ПИК

Автор: Соня Колтуклиева 11:51, 10 септември 2019

Призовавам всички политици да поискат “онези” снимки да бъдат свалени от сайта ПИК - да го направят в публични декларации, ФБ-коментари, интервюта... Като журналистка винаги съм била категорична: децата не бива да се замесват в калните политически и медийни битки. Никога! Със съпругите и приятелките е по-различно. Но пак трябва да има граници, които не бива да се прескачат. В случая с опита за опозоряване на кандидат-кмета Борислав Игнатов темата: истински ли са снимките на приятелката му, как са направени и защо са попаднали в ПИК, е второстепенна. Първостенното е, че унижаването на хора е недопустимо! Абсолютно недопустимо.
Съветвам Борислав Игнатов да предприеме всички законови мерки за сваляне на снимките от ПИК и да съди Недялко Недялков за непозволено увреждане.
Призовавам Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Мустафа Карадайъ, Волен Сидеров, Веселин Марешки, Христо Иванов, Атанас Атанасов и всички останали лидери на партии и коалиции, участващи в изборите, да настояват за сваляне на снимките от сайта ПИК и за джентълменско споразумение - никой да не насърчава приятелските си медии да водят неетична кампания в тяхна полза срещу опонентите им.
Ако днес се примирите с ПИКливия рекет, госпожи и господа, утре това ще сполети и вас - по един или друг повод, в едно или друго рекетьорско издание.
Не се оставяйте да ви страхуват!

Б.а. Преди няколко дни в сайта ПИК, собственост на Недялко Недялков, се появиха интимни снимки на приятелката на кандидат-кмета на София Борислав Игнатов, които могат да се определят като порнографски, правени преди много години от тогавашния й интимен приятел, който, след раздялата им, се е опитал да я рекетира, за което тя е подала жалба в МВР, оставена без последствия.

КОМЕНТАРИ

От: напразно! 15 ноември 2019
Напразни са призивите ви, госпожо Колтуклиева! Никога герберастките неграмотни, корумпирани, нагли и алчни простаци няма да се откажат от най-верния си лакей, подлога и теляк - толкова противното, мазно, отвратително и долно човекоподобно, двукопитно нищожество Пърдялко Пърдялков, който, освен че на човек не прилича, ами на всичко отгоре се слага за "журналист", че и за "издател"! Само че, този път мазното двукопитно нищожество Пърдялко се увлече! Увлече се фатално за началника си от СИК - Банкя и му нанесе съкрушителен удар, какъвто и най-големите врагове не биха могли да му нанесат! "Покрай Илия, намразих и Свети Илия", казва поговорката! Покрай мазното двукопитно човекоподобно нищожество Пърдялко ПИКливия, цял народ намрази още повече престъпната шайка на мутрата от Банкя! Намразиха я и онези, които до вчера й "симпатизираха"! Боко тиквата от СИК - Банкя вече загуби изборите в София, а с голяма вероятност ще ги загуби и в много големи и малки градове! Хак му е! Друг път, само че то пък няма да има друг път, но все пак, да си преценява лакеите и теляците! Защото сега единственото ,което му остава е да размаже със СИКаджийските си маратонки Пърдялко ПИКливия и на паважа да остане само едно огромно мазно петно! Няма да му е за първи път, само подходът ще е различен от Мишо Бирата и "Ало, Ваньо".

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 9

Анкета

ЩЕ ПРЕГЛАСУВА ЛИ ВСС КАНДИДАТУРАТА НА ИВАН ГЕШЕВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР?
Да
5 гласували / 55.56%
Не
4 гласували / 44.44%
Не ме интересува
0 гласували / 0%