ИЛИАН ВАСИЛЕВ: ВЕРСИЯТА ГЕШЕВ, ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ - АТЛАНТИЦИ, СТАВА ЗА ЦИРКА

Автор: 5 GmediA 07:37, 12 септември 2019

Бившият посланик на страната ни в Москва Илиян Василев коментира във Фейсбук очаквания днес протест срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор:

Днес има пореден протест. Като не могат да променят причините за протеста, се опитват да дискредитират организаторите на протеста.

Има натрупано огромно напрежение и вместо адекватни политики и реакция, властта се опитва насила да наложи главен прокурор, занимава се с тъпи провокации с мутри и роми на протеста, изобщо с чалга, вместо с реални действия.

Страхът е лош съветник. Но медиите масово обработват съзнанието, че утре ще стана нещо кой знае какво страшно, че ще се лее кръв с насилие от протестиращите, което е откровена манипулация. Ако има насилие, то ще е само и единствено от властите. Факт е че готвят жандармерия, която е инструктирана да предотврати "преврата". Тъй като протестиращите няма да дадат повод, за това са включили именно тези ултраси и мутри, които да предизвикат жандармерията и тя да започне наред. Затова им трябваше и подкрепата на западни посолства преди датата на протеста, като индулгенция за насилие.

Да е ясно - ако се пролее кръв на протеста - правителството пада тутакси.

Въпреки предварителната медийна подготовка и целия внезапен "атлантизъм" на групата на Пеевски.
Версията Гешев, Цацаров и Пеевски - атлантици, които защитават България от проруския Цветан Василев - става за цирка - секцията за клоунади.

Изобщо много по-достойно е да протестираш, отколкото да псуваш.

Не е мой проблем, че Борисов избра да подкрепя Пеевски, вместо електората си.

Общо гласували: 18

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
14 гласували / 77.78%
Да
4 гласували / 22.22%