ИЛИАН ВАСИЛЕВ: ВЕРСИЯТА ГЕШЕВ, ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ - АТЛАНТИЦИ, СТАВА ЗА ЦИРКА

Автор: 5 GmediA 07:37, 12 септември 2019

Бившият посланик на страната ни в Москва Илиян Василев коментира във Фейсбук очаквания днес протест срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор:

Днес има пореден протест. Като не могат да променят причините за протеста, се опитват да дискредитират организаторите на протеста.

Има натрупано огромно напрежение и вместо адекватни политики и реакция, властта се опитва насила да наложи главен прокурор, занимава се с тъпи провокации с мутри и роми на протеста, изобщо с чалга, вместо с реални действия.

Страхът е лош съветник. Но медиите масово обработват съзнанието, че утре ще стана нещо кой знае какво страшно, че ще се лее кръв с насилие от протестиращите, което е откровена манипулация. Ако има насилие, то ще е само и единствено от властите. Факт е че готвят жандармерия, която е инструктирана да предотврати "преврата". Тъй като протестиращите няма да дадат повод, за това са включили именно тези ултраси и мутри, които да предизвикат жандармерията и тя да започне наред. Затова им трябваше и подкрепата на западни посолства преди датата на протеста, като индулгенция за насилие.

Да е ясно - ако се пролее кръв на протеста - правителството пада тутакси.

Въпреки предварителната медийна подготовка и целия внезапен "атлантизъм" на групата на Пеевски.
Версията Гешев, Цацаров и Пеевски - атлантици, които защитават България от проруския Цветан Василев - става за цирка - секцията за клоунади.

Изобщо много по-достойно е да протестираш, отколкото да псуваш.

Не е мой проблем, че Борисов избра да подкрепя Пеевски, вместо електората си.

КОМЕНТАРИ

От: 21 септември 2019
Българи! Тези трима отвратителни, мазни и гадни дебелаци съсипаха и загробиха България! Тези човекоподобни двукопитни чудовища загробиха България! Тези три двукопитни чудовища на снимката са и ще останат най-голямото проклятие, най-зловещите фигури в историята на нещастната ни държавица и най-черната страница! Както, разбира се, и онази неграмотна СИКаджийска мутра от Банкя, която мафията, СИК и ВИС назначиха на за премиер по нареждане на ДС и БКП, която мутра си въртят на пръста, както си искат и която мутра е толкова зависима от тях, че се наПИКава и насира от страх, само като им чуе гласа по телефона! Нито един глас на изборите за герберастките българоубийци, нито един! За да остане поне малко от България! Въпреки, че е много късно!
От: Лъч светлина 21 септември 2019
Така е,на мен ми писна от тези злодеи на държавна служба!Това са марионетките на мафията,самата мафия само им дърпа конците!Тази изродия трябва да бъде изметена и вкарана в затвора!Сега са започнали да увеличават репресиите спрямо по- будните и протестиращите,ще започнат репресии срещу целият български народ!Тази сган лепна на българския народ,че е най- корумпираният,а тази безподобна шайка е корумпирана и долна!
От: Лъч светлина 21 септември 2019
Ето на такива народът им вика мутри!Погледнете им мутрите и нека сам да си прецини за какви мутри става въпрос!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 95

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
56 гласували / 58.95%
Борислав Игнатов
18 гласували / 18.95%
Борис Бонев
16 гласували / 16.84%