ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА: МАНОЛОВА ЗАПОЧВА КАМПАНИЯ С КРИТИКИ, БЕЗ КОНКРЕТИКА ПО ПРОБЛЕМИТЕ В СОФИЯ

Автор: 5 GmediA 10:00, 12 септември 2019
Източник: Снимка БНТ

„Властта изморява, но през всички тези години, в които управляваме, сигурно сме допускали грешки. Но на много места аз казвам, че ние сме близо до хората и знаем какви са техните проблеми. Така дори да се допусне грешка, може да бъде коригирана. Няма по-добър коректив от хората. Те знаят какво искат и ти можеш да им обясниш какво може да стане. Явяването на избори и търсенето на доверие от хората, което винаги сме получавали, е важно. Надявам се да получим доверието им, защото сме били винаги честни към тях. Никога не сме поемали ангажименти, които не може да изпълним“. Това каза пред БНТ председателят на парламента Цвета Караянчева.

По повод критиките на Мая Манолова към работата на Народното събрание Караянчева посочи, че ще видим кампания на критики.
"Аз се учудвам на нейната реакция, не й прави чест да говори по този начин, но тя вече влезе в предизборна кампания и виждаме каква ще бъде кампанията още в първите дни - общи приказки, без конкретика по проблемите на София, защото тя няма реална представа какво точно се е случило през годините. Разбира се, тя се изправя срещу един кандидат, каквато е г-жа Фандъкова, с опит, много ясна представа за бъдещето на София, защото направеното за София не е никак малко", коментира шефката на парламента.

На въпрос ще работи ли парламентът нормално заради изборите, Караянчева посочи, че предстои да се види колко депутати ще бъдат кандидат-кметове и ще се направи анализ с колегите ѝ от другите парламентарни групи на председателски съвет. „За сега сме говорили евентуално една или две седмици преди изборите парламентът да не работи, но все още предстои да се обсъжда“ каза още Караянчева.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 21 септември 2019
Тая марионетка на мафията много подценява интелекта на българският народ!Ние знаем за техните престъпления( крадене всяка година по десет,единадесет милиарда,рекет над честният бизнес,частни градове,назначаване на мафиоти сикаджии и всякаква сган на властови позиции,антинародни представители които работят като обслужващ персонал на олигарси и мафията като им приема техните антинародни закони ,престъпленията им са безбройни) Така ,че като ги водят политици за мен означава ,че това са недосегаеми бандити на държавна издръжка!Измет подземно изплувало и взело властта и сега се облагодетелства с всички престъпни действия за сметка на хората!За тая власт и ограбване ще стигнат не само да лъжат денонощно,да крадат и да нарушават законите,да купуват избори и да ни репресират,започват и да ни обвиняват в заговори,метежи или какви ли не неща на престъпните си умове,само и само да ни държат в страх и подчинение!Тая марионетка е само един представител на тази изродия!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 95

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
56 гласували / 58.95%
Борислав Игнатов
18 гласували / 18.95%
Борис Бонев
16 гласували / 16.84%