ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ: ВЛИЗАНЕТО НИ В ШЕНГЕН Е РЕПУТАЦИОННО, НИЕ ИМ ПРАВИМ УСЛУГА, НЕ ТЕ НА НАС

Автор: 5 GmediA 17:13, 12 септември 2019

Не съм казвал, че сме се отказвали влизането от Шенген. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на поредната си визита за откриване на база на чужда компания у нас. Коментарът идва седмица, след като в Берлин министър-председателят обяви, че не е сигурен дали сега е моментът. Според Борисов България прави всичко за охраната на границата и вече няма нужда от подкрепа, а директно от членство.

Премиерът поясни, че влизането в пространството е важно както за репутацията на България, така и за облекчения режим при пътуване на българските граждани.

„Аз съм я говорил тази тема. Холандия ни спира поради една причина - егоистична. Ако и България, и Румъния са в Шенген, Гърция е там, от Егейско море до Холандия няма кой да ги спре. Не съм казвал, че сме се отказвали от Шенген. На моите колеги, които са ме поканили като специален гост, им казах: "Все едно ми правите услуга. Не! Ние ви правим услуга, пазейки най-добре европейката граница. Подкрепете ни, като приемете", каза премиерът.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 21 септември 2019
Тая долна сикаджийско- фурнаджийска лопата направо си е отвратителна!Защо този сикаджия- и рекетьор не е в затвора!?Защото е марионетка на мафията и чрез него мафията ни рекетира,ограбва,репресира!Тая нечовешка измет трябва да е в затвора!
От: луд 21 септември 2019
Тоя, който червената мафия под "мъдрото" ръководство на Бригадир Аспарухов и агент Сава направиха кмет, че и премиер, е луд! Луд за връзване! ти остави, че в родината си отдавна е станал за посмешище и че цял народ се гаври с него и му се подиграва, с изключение на Пендалко Пендалков перверзния, ами прави за посмешище и България! Нали преди една седмица каза, че не ни трябва Шенген! Преди това, ТОЙ и престъпника Цвъко многоапартаментния цвилеха в продължение на 10 години, че а-ха, и сме вътре! Сега пак е запял старата песен! Ало, 4-ти километър, спите ли? Вземете мерки, доктори сте все пак, Хипократова клетва сте полагали! Не можете да оставите без лечение един доказано болен човечец, душевно болен!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 95

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
56 гласували / 58.95%
Борислав Игнатов
18 гласували / 18.95%
Борис Бонев
16 гласували / 16.84%