СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: СВАЛИЛИ СА СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА ОТ ЕФИР. МНОГО ПРАВИЛНО!

Автор: Соня Колтуклиева 19:03, 12 септември 2019
Източник: Снимка Дневник

Силвия Великова била свалена от ефира на “Хоризонт” (БНР) и ресор “правосъдие” й е бил отнет. Няма да скрия, че намирам това за правилно. Силвия Великова поддържаше доста двулично поведение: от една страна се увърташе около “Правосъдие за всеки” и магистратите-дисиденти, от друга страна получаваше награди от ВСС - онова ВСС, което ни натресе Цацаров за главен прокурор и от което някой прати смс на премиера Бойко Борисов, че съдия Лозан Панов е поискал изслушването му, но те не се били съгласили.

Попитах един от шефовете на “Правосъдие за всеки” как ще ми обясни това разкрачено поведение - той ми отговори: кани ни в радиото на интервюта. Да, защото началниците на “Хоризонт” са казали, че трябва да има плурализъм на мненията. Смелост е да заявиш позиция! Не да се криеш зад смели събеседници.

Виждала съм Силвия Великова в съда - позавърти се в залата и после разтегне един официозен репортаж, сякаш са й го диктували в кабинета на главния прокурор. Знам за какво говоря! Гледах я и в студиото на BIT.

Ако не беше Полина Паунова водеща заедно с нея, щеше да си бъде едно казионно предаване.

Не, не смятам Силвия Великова за професионално подготвена и смела журналистка. Не, няма да жаля за нейното отстраняване от ефир.

...И не се опитвайте да го изкарате политическа репресия! Някой в БНР е с професионален усет и точни критерии.

Тагнато в: Силвия Великова

КОМЕНТАРИ

От: правилно! 21 септември 2019
Да, много правилно! Тая палачинка на времето не стана ли причина за смъртта на един директор на БНР? Тя много "протестираше" срещу него! А той, Бог да го прости, беше честен и достоен човек! Така е, лельо Силво, така е, когато си разчекната между двама господари! Просто те употребяват и двамата, наебават, те, удрят ти един шут в задника и те изхвърлят на улицата!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 95

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
56 гласували / 58.95%
Борислав Игнатов
18 гласували / 18.95%
Борис Бонев
16 гласували / 16.84%