НИКОЙ НЕ Е СПИРАЛ ПРОГРАМА "ХОРИЗОНТ", ЗАЯВИ ДИРЕКТОРЪТ НА БНР ПРЕД ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА РАДИОТО

Автор: 5 GmediA 13:04, 16 септември 2019
Източник: Facebook

„В първия работен ден след безпрецедентното спиране за 5 часа на излъчването на програма "Хоризонт" генералният директор на БНР Светослав Костов обяви на извънредно Общо събрание на Радиото, че никой не е спирал програма "Хоризонт".“ С тези думи започва съобщение за проведеното извънредно Общо събрание на БНР, публикувано на сайта на медията.

Ето какво още се казва в съобщението:

"Никой не е спрял програмата. Има докладна от директора на дирекция "Техника" преди няколко дни заради проблемите. Абсолютно решението на господин Пламен Костов за вид профилактика беше подркепено". Костов обяви, че също в петък е имало заседание на Управителния съвет, защото е бил последният срок за внасяне на проектобюджета на БНР.

"Няма, както в предишни години да бъдат залагани пари за ремонти, за капиталови разходи. Ще искаме от Министерство на финансите 25 процента увеличение на заплатите на служителите в БНР".

Костов обяви, че до края на седмицата ще бъде утвърден правилник за етичните норми в БНР.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 22 октомври 2019
Новите ви етични норми ще са : вярно служене към господаря и който плаща повече той ще" поръчва музиката"!Навсякъде е така в наречените държавни институции( водят се държавни,но отдавна в тях работят служители на мафията) мафията поръчва музиката!
От: зоро 22 октомври 2019
сигурно хоризонт е спрян от :1путин 2 орешарски 3 комунистите. боко е научил от медиите.веднага е взел мерки срещу главанаците. гласуваш за фъндък, получаваш тиква.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 5

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
5 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%