ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ: СЛУЧИЛОТО СЕ В БНР Е ЧИСТ САБОТАЖ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО

Автор: 5 GmediA 15:50, 16 септември 2019

Случилото се в БНР беше саботаж срещу правителството, коментира в Пещера премиерът Бойко Борисов, цитиран от Националното радио.

Борисов отговори и на президента Румен Радев, който във връзка с казуса каза, че „държавата се управлява от нечий телефон, а не през институциите“.

„Ако е неговият телефон, разбирам, може би знае, защото това бе саботаж… срещу правителството, срещу свободата на медиите в лицето на Силвия Великова, която лично защитих. И съм сигурен, че тя знае, че не само правителството, а и ние като партия нямаме участие. Чист саботаж. Затова се надявам прокурорите в рамките на днешния, утрешния ден да приключат цялата тази работа“, каза премиерът.

Според Борисов няма как политиците да говорят непрекъснато по медиите и в същото време да се твърди, че у нас няма свобода на словото.

„Това ми е смешно и забавно как от всеки телевизор, който пусна или радио, се сипят – даже и обиди към правителството, и в същото време всеки, започващ да говори, казва: „Няма свобода на словото“. Как говориш по Би Ти Ви, или по „Нова телевизия“, или по „Канал 1“, а няма свобода. И то говориш през ден. Аз не съм стъпвал в БНР, може би като главен секретар (на МВР) да съм бил. Но дума не съм казал. Каквото искат това да правят. Свобода“, каза Бойко Борисов.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 22 октомври 2019
Това правителство на чумавата шайка което всяка година краде по десет- единадесет милиарда ,където се уволняват разследващи журналисти като Валя Ахчиева,Бенатова,Шекерова,където щяха да убият с бой журналиста Стоян Тончев,където са уволнявани и репресирани журналистите Кулезич,Колтуклиева,Диков,където мафията си избира премиер сикаджия- рекетьор ,той пък и мафията си избират главен прокурор,където антинародните представители гласуват закони за олигарси и бандити,където чрез пръскачките се извършват атентати срещу шайката,тази чумава шайка не е правителство!Това си е мафия прикрита като политици!Всеки може да напише за престъпленията на шайката която си е създала частни градове и села,схеми и далавери с обществените поръчки,големи проекти като Белене откъдето изтичат милиарди,корупция навсякъде,изобщо една чумава шайка която дерибейства над цялата държава!Ето това е саботаж срещу властта на народа от чумавата шайка!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 5

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
5 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%