ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ: ЯКО СЕ СТРОИ...ЗАВОДИ, ИНДУСТРИАЛНИ ЗОНИ. БЪЛГАРИЯ Е ДАЛЕЧ ОТ РЕЦЕСИЯТА

Автор: 5 GmediA 16:43, 17 септември 2019
Източник: Снимка БГНЕС

"Минах да видя - "Струма" яко се строи. Заводи в Петрич правим, сега е ред на Благоевград. Индустриалните зони в Симитли и Благоевград се обединиха, тъй като има много инвеститори, а в Благоевград се оказа, че няма земя, няма къде да се строи. Тези, честните, преди нас, така са направили, че в града няма земя, няма къде да се строи. Накрая на годината искаме 500 млн. лева да вкараме в индустриалните зони". Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Благоевград, където заедно с министъра на финансите Владислав Горанов инспектираха Регионалното депо за отпадъци край града.

"Понеже чух за рецесия, ние сме много далече от рецесията - и в Европа, и в България. Тя е, когато минеш под нулата, а ние в момента имаме 3,5% ръст на икономиката. Големите държави се клатят, атаката с дроновете върху рафинериите ще повлияе на цената на горивата. Президентът Тръмп отблокира федералния им резерв, огромен е проблемът.

Новите заводи, новите работни места - това е начинът да се справяме с рецесията. Стабилност - всички международни кредитни агенции дават, че ръстът на икономиката ни се дължи на стабилността. Хората да не се подвеждат по глупостите на тези, че сме се провалили. Провал беше, когато нямаше депо, когато по време не червените управления в Благоевград хвърляха боклуците в деретата и по старите сметища - абсолютно никаква екология. Но да не се връщаме назад", посочи министър-председателят.

„На Горанов, ако не му искате, няма да ви посегне на парите, той пази да не дава“, пошегува се премиерът.

„Положителен пример е кметът на Сливен, единственият, който като дадем пари, ако останат 200 000 - 300 000 от проект, ги връща. И Горанов пръв тича, прави постановления - да му ги оставиме. Нека да има една такава бяла лястовичка“, обясни той.

КОМЕНТАРИ

От: Недю да тича в Банкя! 22 октомври 2019
Тоя пак се е отвил и сънува розови сънища! Я бързо Недю ПИКливия с порнографското сайтче ПИК да тича до Банкя с едно одеяло и да завие "идола" си, че може сериозно да се простуди! Той мозъкът му отдавна е простуден, за простатата става дума! Бягай Недю, бягай перверзнико мърсен! И не забравяй вибратора!
От: Лъч светлина 22 октомври 2019
Пак предизборни лъжи и паталогично мошеничества на дон Паталогезе( Лойко Крадлисов)!Ако имахме истинска правосъдна система този отдавна щеше да е в затвора заради сикаджийско- рекетьорското си минало,а не да ни трови с лъжите си!Ако я нямаше тази чумава шайка България щеше да има двойно по- голям брутен вътрешен продукт,щяхме да имаме сериозни западни инвеститори,а не нашите мигранти да са най- големият инвеститор в България!Безсрамието няма граница и този го показва явно и вулгарно!Целият мирише на корупция и зависимости,на мерзост и долнотия!
От: Петър 22 октомври 2019
В тая държава всичко е пропаганда и розов PR! Оркестърът на потъващия Титаник свири и българите с промити мозъци аплодират вожда!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 5

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
5 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%