ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ: В ГЕРБ ИМА АМОРТИЗАЦИЯ, НО КЪДЕТО СЕ ГЕНЕРИРАТ КОНФЛИКТИ, ИМА СМЕНИ

Автор: 5 GmediA 09:05, 19 септември 2019
Източник: Vesti.bg

Умора в ГЕРБ има, но има и амортизация. Не го приемайте като операция по кръвопускане. Там, където се генерират конфликти, има смени. Това е знак, че политическият организъм има имунна система. Това каза пред БНТ вицепремиерът Томислав Дончев.

Според него политическият срок на годност в България е доста къс.

Успех на ГЕРБ на предстоящите местни избори ще означава оценка за всичко свършено през последните години, смята Дончев. При обрат и лош сценарий за ГЕРБ, Дончев заяви, че реформи трябва да има независимо дали някой е спечелил или не. Той е убеден, че взаимодействието със СДС ще помогне на ГЕРБ.

За проруската позиция на "Атака" и мястото ѝ в управлението Дончев каза:"Всяка коалиция е компромис. Това не е първият ни опит в коалиционно управление. Става въпрос за различни политически сили с различни виждания, които успяват да намерят някакъв общ пакет цели и да формират парламентарна конструкция, която позволява управление."

Колкото до шпионския скандал, вицепремиерът коментира, че промяна в отношенията България – Русия няма. Ако случаят стигне до съда, дано има справедлива присъда, заключи Дончев.

Източник: БГНЕС

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 22 октомври 2019
Тоя пак се прави на неадекватен и се опитва да лъже по почина на главатаря си дон Паталогезе!Къде лъже тоя: това не е амортизация,а мафиотизация- схемите им за кражби по всякакъв начин вървят с бясна скорост и нямат никакво намерение да спират!Ако имаше поне мъничко справедливост и правосъдна,а не престъпна система както е в момента,техният тартор сикаджия- рекетьор отдавна трябваше да е в затвора заедно с шайката си за грабежи!Ето това трябва да се случва на всички бандити,а не да ни репресират и крадат,за лъжите знаем - те са денонощни!Така наречените ви реформи са само слугинаж към олигарси,бандити,служби и за затягане на репресиите за да ни превърнете в съвременни роби,ограбвани и без достойнство!Всичко ви е подчинено на ограбването ,на далаверите и мафиотизма!Време ни е да ви изхвърлим като най- долнопробни мафиотски изроди каквито сте в действията си!Време е народът да се събуди!
От: грозен и нагъл 22 октомври 2019
Откъде ги намира банкянската мутра министрите си, особено пък министърките, кметовете, депутати и прочее герберастка сган, толкова грозни, толкова противни, толкова прости, толкова корумпирани и толкова нагли простаци? Откъде? За тоя Радиовъзел Габрово е ясно, само някой по-умен от него в герберастката престъпна пасмина да го светне, че не се казва "Фнимание", а "Внимание"! Виж, кърджалийската слугиня, поцинкованата кофа Каравиетнамчева никога няма да вдене, че не се казва "напредЕ" и "назадЕ", а "напреД" и"назаД"! Ега ти простаците! Ега ти селянията! Ега ти наглите типове!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 5

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
5 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%