РУСКИЯТ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ЩЕ ПОСЕТИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2020 ГОДИНА

Автор: 5 GmediA 12:16, 20 септември 2019
Източник: YouTube

Следващата година се подготвя посещение на руския президент Владимир Путин у нас във връзка с отбелязването на 140 години от установяване на нашите дипломатически отношения. Това заяви премиерът Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

Пред парламента министър-председателят подчерта, че България полага усилия за развитието на отношенията с Русия.

Освен в областта на енергетиката, където тази седмица беше подписан договор за изграждането на тръбопровода „Балкански поток“ като продължение на „Турския поток“, има голям потенциал в сферата на фармацията. Според Борисов тук трябва да се заложи на българските частни компании, които трябва да бъдат насърчени да развиват отношенията си със своите руски партньори.

Свидетелство за добрите връзки между София и Москва е фактът, че шпионският скандал, който избухна на 9 септември с ареста на председателя на движение „Русофили“, не е сред темите в двустранни диалог, подчерта премиерът.

КОМЕНТАРИ

От: 22 октомври 2019
гласуваш за фъндък , получаваш тиква.
От: Лъч светлина 22 октомври 2019
Ще дойде истинския господар на дон Паталогезе,дон Доганезе,дон Дебеланезе,а и господар на всички нас сготвените от него чрез готвачите- марионетки!Ще дойде ще му се поклонят,ще изразят безкомпромисната си вярност,ще целуват ръце и други части и ще се молят за още по- големи проекти с още по- големи корупционни схеми които ние сготвените за кой ли път ще платим!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 4

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
4 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%