СВЕТОСЛАВ КОСТОВ НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА ПОДАВА ОСТАВКА КАТО ШЕФ НА НАЦИОНАЛНОТО РАДИО

Автор: 5 GmediA 16:37, 27 септември 2019
Източник: Снимка: Дневник

Генералният директор на БНР Светослав Костов няма намерение да подава оставка и очаква заседанието на Съветът за електронни медии (СЕМ) другата седмица. Това каза той в интервю за Клуб Z.

На извънредно заседание днес СЕМ поиска оставката му заради спирането на програма „Хоризонт“ на 13 септември и последвалите поредица от протести на журналисти.

"Не мога да коментирам решение на СЕМ, мога да го приема за сведение. Да изчакаме да видим какво ще стане следващата седмица", коментира Костов.

Попитан дали ще се съобрази с призива да освободи сам поста, той отговори: "Какво означава? Ако от Съвета за електронни медии имат основание, нека да минат към процедура."

Светослав Костов нарече "тяхно мнение" твърдението, че доверието в БНР може да се възстанови само с оставката на генералния му директор. "Мнението на 1200 други души, които работят в радиото, не е такова., добави въпросният генерален директор.

КОМЕНТАРИ

От: наглост безгранична 13 декември 2019
Абе, онова уродливо 180- килограмово туловище от хотел "Берлин", което е хванало толкова здраво Боко Тиквата за топките и не ги пуска, защо избира за важни и отговорни постове в държавата все олигофрени, все корумпирани мутри като него, все толкова гнусни и отвратителни физиономии, като тази на снимката, като "спец" Гешев, като "министъра" на промишлеността, когото лудия Сидеров назначи, понеже му нареди туловището? Защо бе, Пеевско туловище? Че ти не познаваш ли поне един малко приемлив дори визуално човек, когото да назначиш за генерален директор на радиото, за Главен прокурор и прочее други служби? Да, ясно е, че Боко тиквата, СИКаджийският престъпник от подземния свят се напикава и насира само като ти чуе гласа по телефона, ама много взе напоследък да го правиш за смях и резил бе, туловище Пеевско, много!
От: Лъч светлина 13 декември 2019
И дон Паталогезе е от един дол дренки с дон Доганезе и дон Дебеланезе!Защо винаги забравяме сикаджийското му минало където е рекетирал хора,контрабандата му на цигари и амфитамини!Този сега е назначен за пиар на мафията и неин изпълнителен директор!Вместо да са в затвора като криминални типове с кражби за милиарди тия тримата донове обезкостяват България!Това става благодарение на нашият страх,безотговорност и всякаква липса на солидарност!Е аз питам ние по- хубави ли сме,като само стоим и се преструваме на отговорни и по- добри!?

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 0

Анкета

КОЙ Е ОСНОВНИЯТ ЗАМЪРСИТЕЛ НА ВЪЗДУХА В СОФИЯ?
Превозните средства
0 гласували / 0%
Битовото отопление
0 гласували / 0%
Прашните улици и строителни площадки
0 гласували / 0%