ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕДИЗВИКА НЕЧУВАН СКАНДАЛ В СТУДИОТО НА “РЕФЕРЕНДУМ” ПО БНТ (ВИДЕО)

Автор: 5 GmediA 08:40, 2 октомври 2019

За първи път в 60-годишната история на БНТ предаване спря заради безпардонното поведение на лидера на “Атака” Волен Сидеров. “Референдум” прекъсна за няколко минути, за да спре скандала между Волен Сидеров и Юлиян Ангелов, председател на предизборния щаб на ВМРО.

Реакциите във Фейсбук бяха светкавични:

Соня Колтуклиева: Ако Емил Кошлуков беше генерален директор намясто, трябваше да влезе в студиото на “Референдум” и да въведе ред, т.е. да се справи с агресията на бившия си началник Волен Сидеров.

Срамно. Срамно. Срамно.

Май не бива да се изненадваме, че Волен Сидеров се държи така брутално в БНТ. Нали тъкмо той легитимира Емил Кошлуков като програмен директор на ТВ “Алфа”, за да участва в конкурса за генерален директор на БНТ.

Не, не е безпомощна Добрина Чешмеджиева. Оставиха я сама да се справя с безпардонния и брутален Волен Сидеров, подкрепян от Веселин Марешки.
Един истински мъж не се намери в БНТ да влезе в студиото и да въдвори ред.

Отвратена съм!

Стефан Левашки: Не знам дали е задължително да си направиш гола фотосесия на тридесет и седем годишна възраст, за да изчаткаш тотално на шейсет и три години, но определено помага.

Людмила Виденова: Шефовете на БНТ не гледат ли тоя цирк. Защо не помогнат на Добрина?

Николай Слатински: Дали подобни същества си дават сметка за разрушителното влияние, което оказват на младите хора?
Представям си какво е в душата на един млад човек, който ги е гледал тази вечер "по телевизията", и как той утре ще седне в 8.15 в аудиторията и ще слуша лекция за сигурността в Рисковото общество и съвременните предизвикателства пред националната и межднародната сигурност?

Въпросните същества сеят поквара, деморализация, отвращение и омерзение.
Стига сме приказвали баналности - че рибата се вмирисвала от главата. То друго от рибата, освен прогнилата ѝ глава, скоро няма да има. Ние се вмирисахме като общество - навсякъде и отвсякъде.

Рснаците казват - Дурной пример заразителен. Лошият пример е заразителен. Държава, която търпи простащината да се превръща в битие и съзнание на политиката, неизбежно се сдобива с опростачено общество.
А мен ми е жал за все още неопростачените млади хора, за лекциите си утре пред които се подготвям с такова желание, за да не си позволя пред тях рутина и неискреност, формалност и отбиване на номера.

Само че на въпросните същества "по телевизията" точно за тези млади хора не им пука. На такива същества им трябват прости социопати, защото те се управляват най-лесно. И се манипулират най-леко.

Огнян Минчев: Потискащо впечатление правят многобройните опити във ФБ поведението на Волен Сидеров в предаването Референдум да бъде обяснено с психично разстройство, употреба на опиати или на други причини за загуба на нормално съзнание.

Грешите. Поведението на този човек е абсолютно преценено, хладнокръвно и целенасочено. Винаги когато той има нужда от повишаване на рейтинг - предприема предварително организиран публичен скандал, с което кара останалите да се чувстват безпомощни. Така беше в НАТФИЗ, така беше на уличнияв магазин на "Раковски"

... Режисираният публичен скандал води до възторг сред определени слоеве социални дегенерати, които подкрепят и гласуват за този индивид и партията му. Безпомощното поведение на екипа на БНТ, който не успя да помогне на водещата - въпреки присъствието на охранителна полиция и достатъчно здрави мъже наоколо, е свидетелство за институционален разпад, провокиран от страх.

Ние вече се страхуваме - масово се страхуваме от отмъщението на мутрите, овладели обществения живот.

Утре наблюдавайте как ще се "разсеят" всички останали, които имат отговорността и властта да спрат рецидиви на подобна свинщина.

Мария Стойкова: Ох! БНТ като клекшоп. Искам да нахлуе лично Кошлуков и да покаже среден пръст!

Видео

Общо гласували: 8

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
6 гласували / 75%
Да
2 гласували / 25%