ВОЛЕН СИДЕРОВ ЩЕ СЪДИ БНТ. ИСКА ИЗВИНЕНИЕ ОТ ДОБРИНА ЧЕШМЕДЖИЕВА

Автор: 5 GmediA 15:07, 2 октомври 2019
Източник: Снимка: Скандално

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров заплашва да съди Българската национална телевизия (БНТ) и поиска извинение от водещата на „Референдум“ Добрина Чешмеджиева. Причината – вчерашният скандал в студиото на предаването.

“Ще се консултирам точно какви дела да заведа срещу БНТ за неспазване на споразумение от страна на ръководството”. Това заяви пред журналисти в парламента Сидеров.
Той смята, че върху него е била упражнена цензура. “Нарушенията бяха от страна на водещата, която прекрати предаването, неправомерно, която наложи цензура - спряха ми микрофона и която искаше да изгони моите привърженици", посочи лидерът на „Атака“.

Сидеров заплаши медията и със съдебни дела, защото според него ръководството на БНТ е нарушило споразумението, подписано между партията и медията за участие в предаването.

„Не знам кой е допуснал полицаи в студиото, но за мен това е недопустимо. В студио на държавна телевизия, която се издържа с парите на всички данъкоплатци, да идват полицаи и жандармеристи и да застават зад някои от участниците“, каза още той и отрече да е употребявал алкохол преди предаването, каквито обвинения се чуха в общественото пространство. „Защо този въпрос не го задавате към Красимир Каракачанов, който редовно употребява алкохол?“, попита лидерът на „Атака“.

Тагнато в: Волен Сидеров , БНТ

КОМЕНТАРИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 10

Анкета

ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ СМЕТОСЪБИРАНЕТО В СОФИЯ?
Не
8 гласували / 80%
Да
2 гласували / 20%