МАНОЛОВА ПРОДЪЛЖАВА ДА ВОДИ, НО РАЗЛИКАТА С ФАНДЪКОВА СЕ ТОПИ

Автор: 5 GmediA 08:15, 3 октомври 2019

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова води пред Йорданка Фандъкова в надпреварата за местния вот с 3%. Според изследване на "Маркет ЛИНКС" за бившия омбудсман биха гласували 27,4%, а за кандидата на ГЕРБ и СДС - 25,8%. На трето място е кандидатът на „Демократична България" Борислав Игнатов с 10,9%.

Експресното проучване е направено по поръчка на bTV сред 500 лица над 18 г. Сондажът е реализиран в периода 23 – 28 септември в София по метода на прякото лично интервю.

Според допитването Борис Бонев от "Спаси София" е четвърти с 4,4 % подкрепа.

Пети е евродепутатът Ангел Джамбазки с 2,2 % доверие.

По отношение на листите за общински съветници на първо място е тази на ГЕРБ с 25,7%, след тях с повече от 10 процента разлика е БСП - с 14,8 %, а трета е листата на "Да, Бългрия" с 10,5 % резултат.
Листата на патриотите е с 3,4 % дверие на този етап, сочи още "Маркет линкс".

В първите пет е и листата на "България на гражданите" с 2,2 % от всички сондирани граждани.

57% от жителите на София ще упражнят правото си на глас по време на предстоящите местни избори на 27 октомври. Допитването показва, че 5,8% от анкетираните са категорични, че няма да отидат до избирателните урни, а 12% все още не са решили.

21,8% от запитаните са отговорили, че по-скоро биха гласували, за 3,8% от хората е по-вероятно да не гласуват.

КОМЕНТАРИ

От: Мафията ГЕРБ 21 октомври 2019
Политиците от ГЕРБ са едни от най-корумпираните в света, но народът ги избира с изненадваща упоритост. След като бъдат избрани отново, те започват нспрекъсната война с поданиците си и съсипват целенасочено всеки бизнес, който не е на тяхни хора, както и всичко ценно, което създават българските таланти!
От: Лъч светлина 21 октомври 2019
Тези от Герб в действията си са мафиоти,а са замаскирани като политици!Всяка година крадат по десет- единадесет милиарда и това доказва крадливата им натура!Нали по делата им ще ги познаем!?Защо тогава упорстваме да ги наричаме политици ,като са мастити крадци и разбойници!?

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 4

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
4 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%