ИВАН ГЕШЕВ: ЛОЗАН ПАНОВ ИМА ФИКСАЦИЯ ВЪРХУ ПОСТА НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР

Автор: 5 GmediA 15:14, 3 октомври 2019

През годините съм си мислел, че Лозан Панов има фиксация върху Сотир Цацаров, но сега започвам да смятам, че тя е върху поста главен прокурор. Това каза зам.-главният прокурор Иван Гешев, предаде БГНЕС.

Така Гешев коментира информацията за писмото, което председателят на ВКС Лозан Панов е изпратил до главния прокурор Сотир Цацаров. В него Панов иска да получи информация за обвинителните актове, които е внесъл Иван Гешев като прокурор от 2006 до 2014 година, както и за осъдените по тях.

"Имам много приятели съдии, никога не съм си позволявал да коментирам съдебни актове", посочи Гешев. Според него, който и да е бил номиниран, ако той не е бил от един определен кръг - икономически и политически, е щяло да стане това, което се наблюдава в момента. Той припомни, че още преди време е предупредил, че ще има удари.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 21 октомври 2019
Всички знаем,че този работи като мафиот в прокурорска тога!Всички знаем,че мафията го избира,а по- точно е да се каже - избра,това марионетно мафиотско пособие!Тогава каква демокрация и законност очакваме!Нали виждате,че го назначават да се обърне срещу нас,а не срещу мафията,която му е господар!Дупе да ни е яко след като започне работа като главен прокурор,шпиц команда в действие!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 4

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
4 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%