МАЙКА НА 3 ДЕЦА КЪМ ДЪРЖАВАТА - СПРЕТЕ ПАНИКАТА, ТОВА ГРАНИЧИ С ТЕРОРИЗЪМ!

Автор: 5 GmediA 07:29, 8 октомври 2019
Източник: Снимка: БНР

Елисавета Белобрадова, майка на три деца, написа във Фейсбук следния коментар:

Певицата Деси Добрева е публикувала видео, подкрепящо протестите срещу измисленото отнемане на деца и разяснява на хората как да се присъединят към същите тези протести, които ще се проведат пред консулството на Норвегия.
Видеото има 800 000 гледания.

Мисля, че е време да престанем да се шегуваме с неграмотните постове в групите, в които се разпространява тази безумна пропаганда.

Да престанем някакси да се хихикаме колко са прости едни хора и да се бием в гърдите колко сме умни и интелигентни ние.

Тази фантасмагория започва да се отразява сериозно на обществото ни и хора започват да спират децата от училище, защото ги е страх, че ще им ги отнемат.

Изумена съм до каква степен държавната администрация пренебрегва масираната пропаганда, която цели заличаване на прогресивното образование на децата ни и всяване на паника - действия, които граничат с тероризъм.

Ясно е, че Премиерът не желае да застане пред хората и да обясни, че никой няма да ни вземе децата, защото той конфликти не обича, но съвсем скоро това ще ни излезе през носа.

Смущава ме дълбоко презрението, което изпитваме към хората, които се страхуват за децата си, защото вярват на безмислици.
Смущава ме подигравателния тон на интелектуалците около мен, които гледат на проблема отгоре.

Учителите не могат да функционират нормално вече. Много от тях също вярват в съществуването на цялата тази глупост. Хора нормални и интелигентни ми обясняват, че ги е страх, че ще им вземат децата. не знаят защо. Но ще ги вземат.

Организации, които работят срещу насилието над деца, биват обявявани за вражески. Тролове пишат по схема отдавна доказана от граждани, които са наблюдавали групите срещу Стратегията и при интерес от страна на органите на реда, могат да им покажат къде да гледат, ако не могат да се ориентират.

Елементарно и лесно е да се издирят организаторите на всичко, което се случва. Но никой не си мърда пръста.
Министерството на труда и социалната политика барабар с МВР са неспособни да запишат видео, което има и 3000 гледания, та барем стигнат до някого.
Тотална неадекватност, но пък за сметка на това, тонове високомерие.

КОМЕНТАРИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 9

Анкета

ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ СМЕТОСЪБИРАНЕТО В СОФИЯ?
Не
8 гласували / 88.89%
Да
1 гласували / 11.11%