САЙТЪТ НА НАП ПАК НЕ РАБОТИ

Автор: 5 GmediA 15:12, 8 октомври 2019

Сайтът на Националната агенция по приходите е недостъпен. Това става ясно при отваряне на интернет страницата на приходната агенция. Вместо начална страница излиза надпис "Възникна грешка в работата на системата".

Пред Клуб Z говорителят на Агенцията Росен Бъчваров коментира, че в момента ИТ специалистите извършват подмяна на хардуерни части на системата и тя ще бъде достъпна скоро. По думите му манипулацията не е планирана предварително.

"Всички електронни услуги на Националната агенция по приходите са достъпни", категоричен беше Бъчваров.

При отварянето на страницата отделен надпис предлага вход с хиперлинк към портала за електронни услуги на ведомството.

Сриването на сайта идва само няколко месеца след като един от сървърите на НАП беше ударен чрез хакерската атака, при която в интернет пространството изтекоха милиони лични данни на български граждани.

Тагнато в: НАП

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 21 октомври 2019
Какво като не работи НАП,нали си получават тлъстите заплати,нали си слугуват на мафията!Какво от това,че не са събрани 16 милиарда,те са на техни хора ,все подбрани мафиоти,а и всичко се замаза и се покри!Тук мафията е господар и прави и ще прави каквото си поиска,а ние сме идиотите ( да си го знаем) които ще и слугуваме и ще и плащаме сметките!Ясно ли е?Ще плащаме и ще се снишаваме като нямаме достойнство и гръбнак!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 4

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
4 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%