ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР: АХМЕД БАШЕВ Е ЗАДЪРЖАН ПО ПОДОЗРЕНИЕ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ

Автор: 5 GmediA 11:31, 3 ноември 2019

Гласувах за Пловдив такъв, какъвто трябва да бъде. Пловдив не се описва с епитети, а с име. Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров, който упражни правото си на глас в Пловдив, предаде БГНЕС.

Вярвам в Пловдив. Той има огромен потенциал. Има граждани, които заслужават да живеят в добро, така че гласувам за Пловдив, добави Цацаров.

Образувани са 95 досъдебни производства до този момент, свързани с нарушения на изборния процес. 17 са бързи производства привлечени са 23 лица в качеството им на обвиняеми, съобщи Цацаров.

Бившият кмет на Гърмен Ахмед Башев е задържан за 24 часа по подозрение за купуване на гласове, потвърди главният прокурор и отбеляза, че най-голяма част от нарушенията са именно заради неправомерна агитация.

Според него една от причините президентът все още да не е взел отношение по избора на нов главен прокурор е, че пълният стенографски протокол от заседанието на ВСС е бил публикуван в четвъртък, а това е документът, с който трябва да се запознае.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 25 януари 2020
Дон Цацарезе винаги е работил за мафията ,естествено и за нея ще гласува!Вече седма година покровителства мафията,тя пък чрез антинародните представители го държи безотговорен и над закона!Подават си мръсната топка и мръсната игра която играят вече седем години!Изродия е това,не е шега работа!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 9

Анкета

ЗАПЛАШЕНИ ЛИ СА СОФИЯНЦИ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА СЛЕД НОВИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ПЕРНИК?
Да
8 гласували / 88.89%
Не
1 гласували / 11.11%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%