НОМИНИРАХА СОТИР ЦАЦАРОВ ЗА ШЕФ НА КПКОНПИ

Автор: 5 GmediA 19:10, 19 ноември 2019

ГЕРБ и "Обединени патриоти" предлагат номинацията на Сотир Цацаров за председател на КПКОНПИ. Това съобщи председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова след среща с главния прокурор в Народното събрание, предаде БГНЕС.

„За нас е важно борбата с корупцията да бъде успешна, защото това касае както интересите на българските граждани, така и интереса на страната, защото смятаме, че създаването на икономическа стабилност и среда, която е лишена и освободена от корупция, привлича инвеститори, днес фактите говорят в тази посока”, каза Дариткова.

Срокът за внасянето на кандидатури изтича утре – 20 ноември.

Преговорите с настоящия главен прокурор за номинацията са водени от депутата от ОП Емил Димитров-Ревизоро. Според него Сотир Цацаров е най-подходящ за този пост и кандидатурата му не е политическа.

„Цацаров искаше да остане в системата, в която е сега. Искаше да бъде сред семейството си. Намерихме аргументи, чрез които успяхме да го убедим, че имаме нужда от него”, добави Емил Димитров.

„Изборът падна върху г-н Цацаров и този избор е продиктуван на първо място от неговата професионална биография”, каза депутатът Явор Нотев.

Валентин Радев от ГЕРБ е убеден, че това е човекът за това място.

Засега единственият друг официално обявен кандидат е от партия ВОЛЯ на Веселин Марешки. Те предлагат за поста депутата Симеон Найденов.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 15 декември 2019
Дон Цацарезе има 92% неодобрение от българските граждани, но 100% одобрение от мафията на която седем години слугува и защитава!С помощта на дон Цацарезе беше разбита и ограбена банка КТБ,всички сигнали към доновете Паталогезе Мутрагеньов,Дебеланезе,Доганезе са успешно отбити от дон Цацарезе,сигналите срещу Булгартабак са замазани и скрити, този е много по- голям престъпник от който и да е обвинен от него!Този дон Цацарезе трябва да бъде разследван от истински прокурор като Кьовеши и отдавна трябваше да бъде при бай Ставри!Изводът е ,че мафията владее държавата с помощта на безскрупулните си марионетки като дон Цацарезе!
От: един безобразник 15 декември 2019
Прекрасно, ние безобразните престъпници ще си живеем живота!!! Вие останалите, нещастни хорица, ще ни гледате подметките! Ще гладувате ,ще студувате, ще боледувате... Нас делебата твар ни пазеше и ще продължи да ни пази! От вас народецът искаме още да ни търпите, да спинкате и да гласувате за Гербавите ни души!..
От: СПРАВЕДЛОВАВА 15 декември 2019
КОЛКОТО ТОЗИ ГНУСЕН ПЛУЖЕК Е БОРЕЦ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ, ТОЛКОВА ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВИЕ, ДЕТО НИ ГО НАТРАПВАТЕ! АМИН!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 2

Анкета

КОЙ Е ОСНОВНИЯТ ЗАМЪРСИТЕЛ НА ВЪЗДУХА В СОФИЯ?
Прашните улици и строителни площадки
1 гласували / 50%
Битовото отопление
1 гласували / 50%
Превозните средства
0 гласували / 0%