ВИОЛИНА МАРИНОВА - ЖЕНА НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО, СЪЗДАТЕЛ НА ИСТОРИЯ

Автор: 5Gmedia , 10:12, 7 март 2019

Банкерката Виолина Маринова стана носител на приза "Жена на десетилетието" - "Да създаваш история" в конкурса, организиран от woman.bg . Това са първи по рода си награди, учредени, според организаторите, за "български дами, направили света ни по-различен. Те са умни, имат силата да променят, те са двигателят, който ни кара да търсим съвършенството". Победителките в различните категории бяха излъчени след гласуване на специална платформа.

Пищната церемония събра снощи в хотел „Маринела“, домакин на събитието, част  от най-успешните и популярни представители на нежния пол в България. Наградите са разпределени в няколко категории – музика, кино и театър, мода, бизнес , телевизия, перо, кауза, интернет популярност, спорт и българските майки, които вдъхновяват с примера си.

Кулминацията на вечерта и най-престижната награда „Да създаваш история“ отиде при г-жа Виолина Маринова -  единственият банкер в България с над 40-годишен професионален опит само в една институция – Банка ДСК. Г-жа Маринова е председател на УС и главен изпълнителен директор на банката.

Наградата "Жена на десетилетието" - "TV дива" беше присъдена на най-чаровното лице на българските телевизии, водещата от БНТ, Радина Червенова. Тя извоюва приза в надпревара с Мария Силвестър, Миролюба Бенатова и Ани Салич.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 5

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ НОМИНИРАНЕТО НА СОТИР ЦАЦАРОВ ЗА ШЕФ НА КПКОНПИ?
Не
5 гласували / 100%
Да
0 гласували / 0%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%