ЗАЩО НИКОЙ НИКОГА НЕ ПОПИТА ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ НА АХМЕД ДОГАН?!

Автор: 5 GmediA 07:52, 22 декември 2019

На него всичко му е разрешено.

Медиите, дори тези, които го мразят, с перверзна упоритост следят всяка негова дума или стъпка, а ако не са видели или чули лично, препредават в захлас съчиненията, легендите или дезинформациите за него.

Трийсет години той си позволява публично неща, които никоя друга овластена по някакъв начин личност не си позволява. Дори да говори за лични неща по начин, който би бил скандален на всяко друго място, но не и у нас.

Помните ли онзи напоителен текст преди години в столичен многотиражен всекидневник за развода с първата му жена и за „гащичките“ й? Можете ли да си представите какво е преживял родът на тази жена? Защото в неговия етнос, на който той е уж най-върлият защитник, честта на рода е на първо място. А той я поруга публично.

А спомняте ли си за една „Мадам В.“, на която той посвети отново една страница в централен вестник? Тази Мадам В. не само му прости, че той я омаскари публично, но продължи да пише мазни хвалебствия за него.

А „мъжката секретарка“, определението, което даде на своя близък сътрудник, който се самоуби на метри от покоите му?

Той цинично призна за „обръчите от фирми“ около властта. Той се похвали, че е „незаобиколим фактор“ в българската политика.

Той прибра милиони като консултант по хидропроект. Законно.

Резиденцията в Бояна, в която пребивава, няма друго име, освен Сараите. Да, той живее в тези сараи и в други – на морето, в родното му село и къде ли не.

Никой никога не пита откъде са му парите. Никой никога не пита какво става в партията му. Вътре. Как някои биват низвергнати, а други – издигнати.

Когато произнесе реч, направи доклад или анализ, те биват многократно чепкани и разчепквани дума по дума, за да се разбере „какво е закодирано“, „какво иска да каже“, какви са заплахите, които отправя, или предупрежденията „към когото трябва“.

Това е феноменът на българската политика Ахмед Доган, на който козирува цялата цялата държава.

Защо?

Коментар на Светла Бъчварова, Фейсбук

Тагнато в: Ахмед Доган

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 28 януари 2020
Да,но и Бъчварова само пита -защо,а не отговаря на въпросите? Защото дон Доганезе е креатура на Кремълските служби!Чрез дон Доганезе България е васална страна на тези служби!Казвам Кремълските служби,а не Русия,защото самата Русия е смачкана и завладяна от тази клика!Дон Доганезе е една марионетка на тези служби и ако те оттеглят защитата си от него той просто ще изчезне!Той заедно с дон Дебеланез и дон Паталогезе Мутрагеньов са символи на завладяна от мафията държава!Вместо да са в затвора ,тази сган краде,репресира и унищожава страна от ЕС!Ужасното е ,че ЕС се е превърнал в корупционно и марионетно сборище и позволява всичко това!Няма власт на народа( демокрация) ,законност нито в България,нито в Европейският съюз!Всичко е покорено от олигарси,служби и всякаква престъпна мафиотска сган!Когато питате,отговорете на въпросите си,за да видим Вашето мнение!Всички питат и се правят на незнаещи,прикривайки страхът си и истината!
От: Ахмед Доган 28 януари 2020
Доган ефенди пари няма . Парите са народни и са крадени от държавната хазна.
От: Красимир Геровски 28 януари 2020
Защото не той а ние сме главните на Алеко.
От: 28 януари 2020
Няма такава ДЪРЖАВА която да е във идеите и във ЛАПИТЕ на чузд Поданик. Както е при нас!!!!!
От: 28 януари 2020
Доган паша
От: Отец Викенти 28 януари 2020
Нямаше да СИ развява гащите дуганчо,но затвориха Белене,Скравена кариерата,Ловеч,а не е зле да го върнат в Стара Загора!
От: Краси 28 януари 2020
Мнооого хора питат!Но,никой не изрича на висок глас - крадени,под крилото на комунистическата репресивна ДС!
От: 28 януари 2020
Шубето си е голям страх!
От: 28 януари 2020
Шубето си е голям страх!
От: 28 януари 2020
Бкп е доган страха от турция е любов към просия
От: Иван гупака 28 януари 2020
Бкп е доган страха от турция е любов към просия
От: Аз 28 януари 2020
От Кремъл ,от Турция и най-много от България е крадено,парите дават власт,не миришат на червено,на лайна или многозвездно.
От: Иван 28 януари 2020
Какво общо има с Русия.Това го твърдят психодесните ,защото мразят Русия-подлоги на Сорос...
От: 28 януари 2020
Абе, зная само едно лекарство за такива - Винкеланиум

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 14

Анкета

ЗАПЛАШЕНИ ЛИ СА СОФИЯНЦИ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА СЛЕД НОВИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ПЕРНИК?
Да
10 гласували / 71.43%
Не
2 гласували / 14.29%
Не мога да преценя
2 гласували / 14.29%