ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС – ВЛАСТЕЛИН НА СВАТБЕНИТЕ ПРЪСТЕНИ!

Автор: 5Gmedia , 13:00, 10 март 2019

Дженифър Лопес се сгоди за бившата бейзболна звезда Алекс Родригес, с който са заедно от две години.

Двамата съобщиха хубавата вест в социалните мрежи. На снимка се вижда ръката на Лопес с годежния пръстен, който е с огромен диамант, хваната от ръката на Родригес.

И така се задава сватба №4 за Дженифър Лопес.

49-годишната поп-дива загърби вече три брака. През 1997 година Дженифър Лопес се запознава с Оджани Ноа, сервитьор в ресторант Маями. Само седмица по-късно той и предлага брак, а тя … приема. След една година семеен живот се стига до развод, а Ноа започва да изнудва звездата, с цел популярност. За щастие Лопес успява да блокира нападките на бившия си съпруг …

Брак №2 започва през 2001 година, когато Джей Ло се омъжи за танцьора Крис Джъд. Само месец след сватбата Ло разбира, че е направила огромна грешка. Джъд спира да работи и започва да харчи парите на жена си. Разводът й струвал 18 млн. долара, защото преди сватбата Крис не е подписал предбрачен договор.

През 2002 година Лопес се среща с Бен Афлек. Сватбата е планирана за септември 2003 година, но така и не се състоя. Церемонията бе отменена няколко часа преди началото й. Не е ясна точната причина за решението им. Предполага се, че Ло не е успяла да приеме зависимостта на Афлек към хазарта, а той бил шокиран от брачния договор, който булката му е дала за подпис.

Малко след края на връзката й с Бен Афлек. Джей Ло започва романс с Марк Антъни. В продължение на седем години Холивуд се радваше на тяхната любов. Четири години след сватба №3 се родиха близнаците Ема и Макс. Две години след появата на децата им Марк и Дженифър се разделят, но до сега не са дали конкретна причина за решението им.

Какво ще се случи със сватба №4 … очакваме да разберем!

КОМЕНТАРИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 5

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ НОМИНИРАНЕТО НА СОТИР ЦАЦАРОВ ЗА ШЕФ НА КПКОНПИ?
Не
5 гласували / 100%
Да
0 гласували / 0%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%