Таг: пожар магистрала

Автор: 5 GmediA 12:04, 14 август 2019
Причината - пожара под магистралата
Общо гласували: 380

Анкета

ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ КАНДИДАТУРАТА НА ИВАН ГЕШЕВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР?
Не
358 гласували / 94.21%
Да
22 гласували / 5.79%