ЕВАКУИРАХА МОЛ В ПАРИЖ, ДОКАТО ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА ВЪОРЪЖЕН МЪЖ

Автор: 5 GmediA 13:35, 30 юни 2020

Основен търговски център в Париж е евакуиран, а метростанция е затворена, докато полицията издирва мъж, който вероятно е въоръжен с пистолет.

Офицери с шлемове и щитове извършват претърсването в La Defense, бизнес зона в западните покрайнини на френската столица.

Полицейска операция е в ход след съобщение за въоръжен мъж в търговския център, съобщиха в изявление в Twitter от полицията във френската столица. Полицейски източник каза, че сигналът се проверява.

Източник, близък до полицията в Париж, каза пред френския ежедневен сутрешен вестник Le Figaro: "Търсим въоръжен мъж, който е  бил видян в търговския център в квартал La Defense". Саломе Легранд, репортер в радио „Европа 1“, туитира: „Според полицията, мъж се обадил да подаде сигнал за въоръжен мъж в близост до 4 Temps Shopping Center в Ла Дефесен. Проверките са в ход.“

Кадри показват паникьосани хора, които тичат вътре в търговския център и по-късно трябва да ходят бавно с вдигнати ръце във въздуха, докато полицията извършва претърсване.

Видео

Последни новини

Общо гласували: 2

Анкета

ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ УПРАВЛЕНСКА КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ И БСП?
Не ме интересува
1 гласували / 50%
Не
1 гласували / 50%
Да
0 гласували / 0%