ХОЛИВУДСКИТЕ ЗВЕЗДИ ДЖОНИ ДЕП И АМБЪР ХЪРД РАЗВЯВАТ МРЪСНОТО СИ БЕЛЬО ВЪВ ВЪРХОВНИЯ СЪД В ЛОНДОН

Автор: 5 GmediA 11:06, 9 юли 2020
Източник: Източник: The Times

Кино-легендата Деп и изгряващата звезда Амбър Хърд започнаха връзка през 2011 г. Във Върховния съд в Лондон вчера беше прочетена електронна поща, която актрисата твърди, че му е писала, но не е изпратила, в първите дни на връзката им.  В имейла тя го сравнява с д-р Джекил и г-н Хайд и добавя: „Половината от теб обичам.  Лудо.  Другата половина ме плаши. "

Тя пише още: „Много пъти си ме наранявал.  Физически и емоционално от нещата, които казваш и правиш, докато ме  ч***ш.  Чудовището излиза и ти ставаш зъл и ужасен.  Обратното на това, за което те обичам. "

В британския Върховен съд вчера Джони Деп отхвърли твърденията, че е бил сериен насилник, чието пиене и употреба на наркотици подхранва атаките срещу Амбър Хърд, настоявайки, че твърденията й за домашно насилие са умишлена „измама“ и „застрахователна полица“.

Звездата от “Карибски пирати” заяви още, че Хърд е започнала да прави „досие“ на фалшиви обвинения преди сватбата им през 2015 г..

57-годишният Деп съди Дан Уотън, изпълнителен редактор на вестник The Sun, и издателя му, във  Върховния съд на Великобритания  за статия от 2018 г., която определя актьора като „побойник“.  Той отрича описаната поредица от нападения срещу 34-годишната Хърд.

Подробности за начина му на живот, където пиенето и употребата на наркотици са били често явление, бяха предоставени в съда: снимки на актьора, паднал на пода до леглото му, на кухненска маса - кокаин и други наркотични вещества.

Деп отхвърли твърденията като измама, казвайки на съда: „Изглежда, че г-жа Хърд е изграждала досие много рано, като застрахователна полица за по-късно.  Не й харесваше да употребявам алкохол или наркотици, защото имаше някаква заблуждаваща идея, че ме превръщат в това „чудовище“. “

Деп се пошегува с Пол Бетани, британо-американският актьор, за „изгарянето на Амбър като вещица“ и че „е * мъртвия й труп“, докато тя се опитвала да го откаже от наркотиците.  В друг разговор с 49-годишния Бетани, Деп казал, че ще „спре духа“.  Той описал Деп с консумацията на смесица от алкохол, както и „прахове“ и „без храна за дни наред“.

Деп и Хърд се разведоха през 2017 г.. The Sun описва 14 предполагаеми случая на домашно насилие, като всичките са отречени от Деп.

В съда беше казано, че Деп е плеснал Хърд по лицето три пъти през март 2013 г., когато тя се разсмяла на татуировка, която той е променил от „Winona Forever“ на „Wino Forever“.  Татуировката на ръката му първоначално е била посветена на актрисата Уинона Райдър, бившата му годеница.

 Саша Уас, представляващ News Group Newspapers, част от News UK, компанията майка на The Sun и The Times, заявил, че след нападението Деп „започнал да плаче и се извинявал и казал, че никога повече няма да я удря.  “Обяснихте й, че не сте вие, а болестта ви.  За първи път й казахте за „чудовището“, за алтер егото, за човека, който ви завладя, когато сте под въздействието на алкохол или наркотици. “

 За Деп се твърди, че е атакувал Хърд отново по-късно същия месец, след като поискал тя да свали от стената в спалнята картина, която й е била подарена от художничката Тася ван Рий, нейната бивша приятелка.  Актьорът беше обвинен, че се е опитал да подпали картината, преди да удари Хърд с опакото на ръката си, докато носи големи пръстени.  В съда е показана снимка на синини по бицепса.  Три месеца по-късно Деп твърди, че е бил „бесен“, защото е вярвал, че Хърд е била докосната сексуално от жена на име Кели-Сю по време на парти с приятели в парк в Хиксвил, Калифорния.

...Заседанията по делото продължават.

Източник: The Times

Последни новини

Общо гласували: 312

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
303 гласували / 97.12%
Не
9 гласували / 2.88%
Нямам отношение
0 гласували / 0%