ВИЖТЕ ЗАЩО ЗАПОЧНА ДА ВРИ И КИПИ ПО ПЛОЩАДИТЕ И ЗАЩО ИМА ЕДНОВРЕМЕННО ПРОТЕСТИ В БЕЛГРАД И В СОФИЯ

Автор: 5 GmediA 18:02, 13 юли 2020

Коментар на астролога Николай Радев във Фейсбук :

След месеци на ограничения и забрани, заедно с юлските горещини, изведнъж започна да ври и кипи по улици и площади у нас от протестиращи и контра-протестиращи хора. И най-удивителното е, че точно по същото време (с 1 ден разлика), почти същото се случва и в съседна Сърбия.

Макар и по различни причини уж.

А пък всеки, който е в състояние да си даде смислен отговор: защо е тази едновременност и успоредност в двете държави, ще е наясно и за това какво всъщност става. Всички останали ще са максимално отдалечени от истината.

И още: всеки, който разбира езика на мунданната астрология, може да си отговори доста по-лесно, след като поразгледа представената тук карта от последния действащ едногодишен цикъл Слънце-Сатурн, с координатите на Белград, който принципно показва най-важното относно държавността и държавата в рамките на годината. Като на длан.

Почти същата, само с половин градус разлика в главните оси, е картата и с координатите на София.

Като и при двата варианта, съединението Слънце-Сатурн е в най-уникална позиция. Освен че е в доста точен съвпад с Плутон и Меркурий, то е и на самия ДСЦ - в точна опозиция на АСЦ.

Вижте какво става: Сатурн е на трон, в собствен знак, но и Слънце е на трон - в 3-та декада на Козирог, която се управлява от Слънце.

Сатурн (изпълнителна власт) е премиерът, а Слънце (представителна власт) - президентът. Но и двете планети са в точна опозиция на АСЦ (обществена сила и воля) и... в съюз с кого? В съюз с Меркурий и Плутон - с медии и говорители, с тайни служби, задкулисни играчи, олигарси и шпионски централи.

Последни новини

Общо гласували: 214

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
208 гласували / 97.2%
Не
6 гласували / 2.8%
Нямам отношение
0 гласували / 0%