ЛУНА В СКОРПИОН: ДНИ ЗА ФИНАНСОВИ ПОСТЪПЛЕНИЯ И ВАЖНИ РЕШЕНИЯ

Автор: 5 GmediA 07:35, 27 юли 2020

Луна в Скорпион - 27-ми, 28-ми и 29-ти ( до 10'30 ч.) Юли

За някои това може да са мрачни, депресивни дни, въпреки слънчевото лято, а други да открият неподозирани сили в себе си и да вземат важни решения. Може да се свържете с дълбоката си същност, да изплуват прозрения или да потърсите/намерите отговори по необичаен за вас начин. Дните са подходящи за прочистване, за изясняване на отношения, за уреждане на финансови въпроси. Може да получите сравнително значителна сума пари или да имате плащания. Може интуицията ви да ви отведе до правилния човек или решение. В такива дни се разместват по-дълбоките и тъмни пластове в нас, в света, нещо подобно на ефекта на Пълнолунието. Може да имате ситуация, която да ви припомни, че сте зависими, манипулирани, източвани. Или - че самите вие сте като магнит за нещо, за някого. Характерът на събитията и преживяванията ви в тези дни зависи от това, доколко самите вие сте наясно със себе си, с енергиите, доколко сте изчистили токсичното от живота си. Наблюдавайте събитията - те ще ви кажат нещо важно.
В ранните нощни часове на 28.07. Луната ще образува квадратура с Уран, така че през деня може да ви сюрпризират с някакво финансово известие. Марс ще е в квадратура с Меркурий в този ден, така че са възможни напрегнати, остри разговори или реакции; бързи действия.
На 29.07. към 10'30 ч. Луната преминава в Стрелец и всички ще усетим облекчение, все едно преминаваме на друго енергийно ниво, сякаш се качваме на по-горен етаж.

Успешна седмица, звездни семенца! 🌈🕉😊

Lora Georgie, Фейсбук
Тагнато в: Луна , Скорпион

Последни новини

Общо гласували: 214

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
208 гласували / 97.2%
Не
6 гласували / 2.8%
Нямам отношение
0 гласували / 0%