КОЯ Е ЛИЛИ МИРЯНОВА - КРАСАВИЦАТА, КОЯТО ПРИВЛИЧА КЛИЕНТИ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ НА “АРТЕКС”

Автор: 5 GmediA 12:52, 24 март 2019
Източник: Premium Lifestyle

40 дни преди да избухне скандалът с апартаментите на властта в жилищни сгради на “Артекс Инжинеринг”, луксозното списание Premium Lifestyle публикува интервю с елементи на очеркова скица под заглавие “Жената чудо”.

Известният автор Ивайло “Нойзи” Цветков започва възторжено: “Лили Мирянова е нещо като епитом на soul-searching-а: 24-годишно момиче с 4-годишен син, което не престава да изследва себе си и да се чуди какъв е планът за бъдещето (и въобще съществува ли такъв), докато не на шега e маркетинг директор на архитектурно-строителната компания АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ. Обича екстремните изживявания (съвсем скоро й предстои да се метне от самолет в САЩ и стискам палци всички парашути да се отворят). Накратко, Лили е секси и смела. Не само заради екстремните й занимания, а и заради решителното собствено мнение, което тя не се страхува да изрази – особено по въпросите на образованието, защото е учила педагогика. Чуйте я: имаме спешна нужда от подобни личности. “

От разказа става ясно, че Лили е завършила педагогика, родила е син на 20-годишна възраст, увлича се по екстремните спортове и отговаря за маркетинга на семейната компания “Артекс”.

Какво върши маркетинг директорът на АРТЕКС?

Маркетинг директорът на АРТЕКС е човек, който е много далеч от архитектурата всъщност. Аз по-скоро виждам нещата през очите на потребителя и на обществото, което често е критично към модерната архитектура. Това ми дава предимства, защото архитектите винаги ще се възхищават на някоя сграда, която е много дръзка, но тя невинаги ще изглежда добре за бъдещите живеещи в нея или за тези, които живеят около нея. Ние в АРТЕКС имаме един вид девиз – че една сграда трябва да служи на хората и на града едновременно. Т.е. не всичко, което е добро само по себе си, е добро на някое място, където просто няма да седи естетически издържано. Сградата трябва да се вписва в средата си. И аз се занимавам много и с тази част – какво ще направи сградата за съседите, за околните площи, за София. През останалото време се занимавам с онлайн маркетинга, което е „вълнуващо“.

https://www.premium.bg/editor/жената-чудо.html

Тагнато в: Лили Мирянова

Последни новини

Общо гласували: 1

Анкета

БИХТЕ ЛИ ПОСЕТИЛИ РЕСТОРАНТ ИЛИ БАР НА ЗАКРИТО?
Да, мисля че няма от какво да се притеснявам
1 гласували / 100%
Не, може да се заразя
0 гласували / 0%
По-скоро не, няма да се чувствам комфортно
0 гласували / 0%