СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ЗАЩО ХРИСТО ИВАНОВ ПАНИЧЕСКИ ИЗБЯГА ОТ КАДЪР ПРИ СПОМЕНАВАНЕТО НА МАДЖО И ЗАЩО УДОБНО ПРОПУСКА, ЧЕ БЕШЕ МИНИСТЪР НА БОЙКО БОРИСОВ?!

Автор: Соня Колтуклиева 09:46, 10 август 2020

Наложих си да изгледам цялото видео на Христо Иванов от “Орлов мост” снощи... ужасно е, хора, то ъъъъ-кане, то аааа-кане, то несвързани фрази, то липса на логика и смисъл, то напъни да възпее гражданите-палаткаджии и окупатори ... Искал “Орлов мост” да довърши нестореното през 2013-2014 г., удобно забравяйки, че като резултат от стореното през 2013-2014 г. той стана министър на правосъдието в правителството на обругавания от него сега Бойко Борисов, а съидейникът му Радан Кънев произнесе две култови фрази: за историческия компромис (да се приеме “съдебната реформа” на Сотир Цацаров) и “ще работим заедно с г-н Пеевски” (като евродепутати).

ЕТО КАК ДОКЛАДВАТ НА ХРИСТО ИВАНОВ ЗА МАДЖО (ВИДЕО)

А физиономията му тип “попикано мушкато” след репликата за телефонното обаждане до Маджо от мъж, с когото първо дружески се поздрави... сетне конфузното му паническо излизане от кадър, са класика в жанра на водевила.

Христо Иванов пътьом смутолеви нещо за “преосмисляне на консенсуса”. Аз го разбирам така: сега ще се правим, че сме опоненти и партийни врагове с този и онзи, пък после ще се съюзим, за да управляваме. В главата му е поредната политическа измама, май.

...През 2014 г., след като стана министър, попитах Христо Иванов директно: наричал ли е Бойко Борисов “мутра”( както прочетох в “Дневник”); нищо не ми отговори, нито дума.

Какво ни се предлага сега - сезон 2 на сериала: Христо Иванов и компания пак искат да са министри ли?! Може и на Борисов, може и на Пеевски, може и на Доган... а, бе, всичко може.

Само си спомнете Божидар Лукарски от Реформаторския блок и признанието за неговите “трикове”: да напада ГЕРБ в предизборната кампания и после да стане министър в правителството на ГЕРБ. Ами Меглена Кунева, дето изсипа една каруца тикви пред Министерски съвет, както сега замерят сградата с яйца и домати, а сетне стана вицепремиер и образователен министър в същия този Министерски съвет и седна от лявата страна на премиера Бойко Борисов.

Най-обикновени службогонци, сър.

П.П. Всъщност, какво работи Христо Иванов, как си изкарва хляба?! Освен министър и шеф на НПО с нещо друго занимавал ли се е? Все пак е на 46 години...

 

ПРОТЕСТЪРЪТ КИРИЛ РАДЕВ: ХРИСТО ИВАНОВ СЕ ПРАВИ НА УДАРЕН, УЖ НЕ РАЗБИРА КОЙ СЕ Е ОБАЖДАЛ НА МАДЖО
“ШШШТ, ПОСЛЕ ЩЕ ГОВОРИМ”, ЧЕРЕПА, МАДЖО, БСП, БОЙКИКЕВ? НЕЩО?

Последни новини

Общо гласували: 38

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ПРЕДПРИЕТИТЕ ОТ МОН МЕРКИ СРЕЩУ COVID-19 В УЧИЛИЩАТА?
Да, напълно
15 гласували / 39.47%
Дори ми се струват прекалени
15 гласували / 39.47%
Не, предпочитам дистанционно образование за децата си
7 гласували / 18.42%