“ШШШТ, ПОСЛЕ ЩЕ ГОВОРИМ”, ЧЕРЕПА, МАДЖО, БСП, БОЙКИКЕВ? НЕЩО?

Автор: 5 GmediA 13:05, 10 август 2020

Една след друга в демократичния вестник “Дневник”, флагман на “Да, България” и ДСБ, се появиха 2 публикации за хазартния бос и скандален бизнесмен от бандитските години след Десети ноември Васил Божков.

Обилно и напоително се обяснява как укриващият се в Дубай мултимилионер:” обяви платформата на политическия си проект "Българско лято", на която призовава партньори и доброволци да се регистрират за участие в него... създава политическа сила, която да възстановява България от трета национална катастрофа.

На сайта "Българско лято 2020" се посочват десет цели... върховенство на закона, независимост на властите” и т.н. и т.н. - като рекламна брошура за Васил Божков, обвиняем по 18 престъпления, чиито фирми по данни на министерството на финансите не са внесли държавни такси в размер на 700 милиона лева.

Много интересни са коментарите на читателите на “Дневник”:

1894: Олигарх политик върхът сме. Колкото си по-голям крадец, толкова си по велик в тази държава.

Lig 35561597: Айде сега всички палаткаджии вкупом и бегом да се записват там, че поръчението вече е официално.

Petleshev: Искам 100 лева надник, служебна кола и телефон. Веднага ставам активист в партия Българско лято. :)))

Polivanov: Хубаво нещо са предаванията на живо. Но, оказва се - и много "опасни". Няма монтаж.

Един журналист нещо щял да "си измисли".

Един бивш омбудсман се включва от малките часове на денонощието от столично кръстовище с "Ало, г-н президент".

И най-тъжното: един бивш министър на правосъдието и последен морален стожер видимо се притесни от "тоя се е обадИл на Маджо".

Звук и картина.

Хубавият лозунг "Мутри, вън!" оттече в канала.

Новият – „Шшшшт, после ще говорим“. Глухо и страшно ще кънти тази тишина...

Сър Джон: “Шшшшт, после ще говорим", Черепа, Маджо, БСП!

Да живей!!!

Bpcorp: Да! Време е за смяна на мутрите във властта - едните да си отидат, за да дойдат другите! Точно както иска Радев.

Citoyen: Ако този тип бъде допуснат в политиката значи всякакви протести са били напразни. Никога няма да си дам гласа за такъв човек!

Doxen: Представям си и как ще става записването в новата партия, сигурно кандидатите ще си купуват талончета от по 1000-2000 лв. и ще търкат, за да видят дали са приети, ако не стане от първия път второ, трето и т.н. талонче, дет' се вика ей колко хора спечелиха, няма шанс и моя ред да не дойде.

samoedin: Как по - точно ще съблюдава върховенство на закона човек, кой сам си признава, че е давал подкупи на днешната власт, за да печели стотици милиони от хазартен бизнес ?

Deviant: Българския политически модел е перифраза на един известен постулат : "Пари-идеологии-пари прим" . В момента сме на етап парите да се "скрият" ,доколкото е възможно и да се извадят идеологиите. Като се наберат достатъчно наивници, минаваме пак на третия етап. И понеже сме част от глобалния свят ,вече не е актуално инициативата да е само от Москва или Вашингтон и вятъра на промяната задуха откъм Дубай.

Irina Ivailova: Шшшшт, после ще говорим", Черепа, Маджо, БСП!-бойкикиев? нещо?

Последни новини

Общо гласували: 32

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ПРЕДПРИЕТИТЕ ОТ МОН МЕРКИ СРЕЩУ COVID-19 В УЧИЛИЩАТА?
Дори ми се струват прекалени
13 гласували / 40.63%
Да, напълно
11 гласували / 34.38%
Не, предпочитам дистанционно образование за децата си
7 гласували / 21.88%