ЗА ВТОРИ ПЪТ БАРЕКОВ ВОДИ ПРИ БОРИСОВ КОНСЕРВАТОРА ЗАХРАДИЛ

Автор: 5 GmediA 08:03, 25 март 2019

“В събота сутринта бяхме приети от премиера в кабинета му в МС заедно с евродепутата Николай Бареков и ръководството на Алианса на Консерваторите и Реформистите в ЕП в лицето на лидера Ян Захрадил и изпълнителния директор Ричард Нилсън“, съобщава пред Sliveninfo Георги Балабанов от Сливен, политически съветник в групата на Европейските Консерватори и Реформисти в Европейския парламент ( ЕП).

„По време на срещата бяха обсъдени следващата дясно-център управляваща коалиция в ЕП, ситуацията с мигрантите в Европа и инвестициите в България. Чухме и последните новини от срещата в Брюксел на ръководителите на Европейския съюз за Брекзит. Ян Захрадил твърдо ще работи и за интересите на България в следващия си европейски мандат“, каза Георги Балабанов.

На 12 октомври 2018 г. премиерът Бойко Борисов е обсъдил бъдещето на Европейския парламент с евродепутата Николай Бареков, лидера на "Атака" Волен Сидеров и президента на Алианса на консерваторите и реформиститре в Европа (АКРЕ) Ян Захрадил. Това стана ясно от прессъобщение, разпространено от партията на Бареков "Презареди България". Срещата била извънредна, пишеше в съобщението.

Последни новини

Общо гласували: 49

Анкета

ЩЕ ОТИДЕТЕ ЛИ ДА ПАЗАРУВАТЕ В МОЛ?
Не, опасно е от заразяване с вируса
20 гласували / 40.82%
Да, няма страшно
19 гласували / 38.78%
Да, но с маска и ръкавици
10 гласували / 20.41%