КОРИТАРОВ ГОНИ ГОСТА СИ: ВЪН ОТТУК! КОМУНИСТ! НЕЩАСТНИК!

Автор: 5Gmedia , 10:09, 26 март 2019

"Вън оттука, бе! Какво ми се хилите! Хили ми се! Нещастник!". С тези думи журналистът Георги Коритаров се опита да изгони днес от предаването си в ТВ Европа госта Иван Генов.

Коритаров беше поканил Генов в качеството му на бивш посланик на България в Казахстан, пише „Оф нюз“.

Поводът за днешния скандал между двамата беше критиката на левия политик, че уводният коментар на Коритаров е бил "антисоциалистическа тирада".

 

"Преди дни Симеон Сакскобургготски определи като промити мозъци всички онези, които не придават голямата стойност на Борис III като спасител на евреите, сякаш Борис III няма нищо общо с депортацията от Македония и от Тракия. И БСП мълчаха! Защо не реагира БСП? Какво е това?" - отговори Коритаров и запита защо БСП не защити българските антифашисти.

„Това, което говори Симеон, е за негова сметка“, отвърна Иван Генов и допълни, че го е срам от такива водещи като Коритаров.

„Ами вдигате си багажа! И вън! Вън!“ - избухна водещият на "Свободна зона".

След това Генов го упрекна, че компрометира ТВ Европа, а Коритаров се опита да го изгони: „Ама махайте се оттука, бе! Компрометирам ТВ Европа! Комунист! Човекът, който искаше да остане договорът в сила със СССР...“.

Целият разгово вижте във видеото.

Видео

Последни новини

Общо гласували: 94

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
86 гласували / 91.49%
Не
7 гласували / 7.45%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 1.06%