ТЕОДОР УШЕВ КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ: ДЕБНЕТЕ ЧЕНГЕТАТА В ГРЪБ, ЧУПЕТЕ ВИТРИНИТЕ НА БАНКИТЕ, БЕЗ ДРАМАТИЧНИ СНИМКИ НЯМА ДА ВИ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ!

Автор: 5 GmediA 14:58, 5 септември 2020
Източник: БГНЕС архив

Изпитани практически съвети на галактическите протестъри- 

  1. За да не ви обгазят, ходете на протест с кърпи (маски) на лицето, намокрени с вода. (тип палестински шалчета)
  1. Щом видите, че пускат газ, не се правете на герои, а бягайте. И дебнете ченгетата в гръб. Вие винаги сте по-бързи от тях, защото те носят снаряжение.
  2. Обръщайте и палете кофи в широк периметър, така робокопите се затрудняват в преследването. Те са и най-добър декор за ефектни снимки на фотографите. Никоя прес агенция няма да ви обърне внимание, ако нямате ефектни и драматични снимки.
  3. Най-подходящи витрини за чупене са тези на банките. Те винаги са застраховани, притежават застрахователни дружества, освен това ви грабят безжалостно
  4. Бъдете готови да ви понабият. На ченгетата им плащат за това. Те са истински платените провокатори. Ако ви кажат, че са част от народа, спомнете си кога за последен път са разкрили грабеж, помогнали са ви да слезете с количка по стълбите, или са ви защитили от бандити
  5. Протестът е отчаян вик на хората, когато политиците избягват да ги чуят. Отчаянието не е задължително да е мирно и тихо. То е стигнало дотук, заради поведението на политиците и те единствени са отговорни за насилието и погромите.

#ОставкаМутри

* Коментар във Фейсбук на българския илюстратор Теодор Ушев, който живее в Канада.

Тагнато в: Тео Ушев

Последни новини

Общо гласували: 32

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ПРЕДПРИЕТИТЕ ОТ МОН МЕРКИ СРЕЩУ COVID-19 В УЧИЛИЩАТА?
Дори ми се струват прекалени
13 гласували / 40.63%
Да, напълно
11 гласували / 34.38%
Не, предпочитам дистанционно образование за децата си
7 гласували / 21.88%