ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ СЛЕД ПОЛУЧЕНАТА ПРИСЪДА: НЯМА ДА БЯГАМ, ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАМ В БЪЛГАРИЯ

Автор: 5 GmediA 10:27, 15 септември 2020
Източник: БГНЕС архив

Важно е какво ще каже третата инстанция. Това заяви пред Нова тв Веселин Марешки във връзка с произнесената вчера ефективната си присъда от четири години. Така се опитаха да направят всичко възможно да ме уплашат и да избягам, но аз не само не избягах, направиха няколко избора и влязохме в парламента. Убеден съм, че пред нас има още един мандат, защото имаме още много работа да свършим.

Аз съм невинен, подчерта лидерът на "Воля" и зам.-председател на НС. Според се прави опит да бъде омаскарен, а и моментът на присъдата му не е случаен, а за да покажем пред Брюксел, че у нас съдебната система е независима. Присъдата му е от неразбиране, по думите му.

Интересна е сагата, каза Марешки. Наемателят незаконно се е разширил в мой имот, обясни лидерът на Воля. Миланов е осъден на три инстанции, че незаконно е разширил заведението си в имот на Веселин Марешки. Затова и той смята, че съдията, който го осъжда на четири години, се е объркал. Във всяко стадо си има мърша, коментира той съдебната система.

Нямам никакво намерение да бягам, отсече той. Бог ми е свидетел, че аз съм невинен, каза още Марешки. Ако тази присъда бъде потвърдена, ще бъда първият българин,осъден, че взима наем от свой имот.

"Що се отнася до този толкова скъп мой плаж, ще подаря плажа на президента, за да стане олигарх, и той да си подаде оставката, но не вярвам в неговата съвест",  каза още бизнесменът.

Последни новини

Общо гласували: 15

Анкета

БИХТЕ ЛИ СИ ПОСТАВИЛИ ВАКСИНА СРЕЩУ COVID-19?
Не
8 гласували / 53.33%
Да, категорично
5 гласували / 33.33%
Все още не съм решил(а)
2 гласували / 13.33%