СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И РАДАН КЪНЕВ ОТВОРИХА КУТИЯТА НА ПАНДОРА. БСП И ДБ ДА ГИ ОТЗОВАТ КАТО ЕВРОДЕПУТАТИ

Автор: 5 GmediA 15:34, 9 октомври 2020

Радан Кънев и Елена Йончева съзнават ли каква кутия на Пандора отвориха и в какви калища набутаха цял един народ?!

Сега България ще бъде сочена като “гнилата ябълка” на Европа, а останалите - целите в бяло.

Как безцеремонно ги използваха, за да си измият ръцете “големите” в Европа и да замаскират зад “ужасната България” тежките недъзи в собствените си страни.

Това петно върху България ще остане и занапред, дори ако тези, които сега шушнат компромати на еврочиновниците и облъчват евродепутатите, станат управляващи.

Това петно върху България ще стигне и до малцината, които развяват байряци пред българските посолства в чужбина и искат по-достойна България. Французи, испанци, британци, гърци, нидерландци, австрийци...ще ги спукат от подигравки.

Отново призовавам БСП и ДБ да отзоват Елена Йончева и Радан Кънев като евродепутати! Enough is enough!

Всъщност, големият проблем е на Корнелия Нинова и Христо Иванов. На тях им предстои предизборна кампания, битка за всеки глас. Как ще обясняват на хората за тази резолюция и всичките й скандални моменти?!

П.П. Като журналистка съм казала и написала много повече за корупцията и правосъдната система у нас, отколкото 10 подобни резолюции. На тези, на които мишката изпреварва мисленето, ще кажа: да, отвори се “кутията на Пандора” и оттам изпълзяха змии и гущери: отново започнаха скандали, драми, брутално противопоставяне, заради “македонското малцинство”, Истанбулската конвенция, циганите, джендърите... Кому беше нужно това?!

*Коментар на журналистката Соня Колтуклиева във Фейсбук.

Последни новини

Общо гласували: 25

Анкета

ЩЕ СЪОБРАЗИТЕ ЛИ ЛЯТНАТА СИ ПОЧИВКА С ИЗБОРИТЕ НА 11 ЮЛИ?
Да, задължително ще гласувам
22 гласували / 88%
Категорично не, вече имам планове?
2 гласували / 8%
Все още не знам
1 гласували / 4%