СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ЗНАЕТЕ ЛИ КОЕ Е НАЙ-ТАРИКАТСКОТО СЕМЕЙСТВО В БЪЛГАРИЯ?! ХАЛВАДЖИЯН

Автор: 5 GmediA 14:38, 12 октомври 2020
Източник: Снимка: ПИК, колаж 5GMedia

Топ журналистката Соня Колтуклиева написа във Фейсбук:

Знаете ли кое е най-тарикатското семейство в България? Халваджиян.

Магърдич беше първи приятел на Бойко Борисов, ходеха заедно по кръчми; получаваше яки пари от проекти по европрограми, звънеше на премиера да му плаче за проблемите си даже в САЩ, какъвто беше случаят с един репортер на “Господари на ефира” и премиерът се намесваше... Силва Зурлева ми е разказвала как въздесъщият шоумен винаги при случай й намеквал за близостта си с премиера Борисов.

“Господарите” ги разкараха от Нова телевизия заради нисък рейтинг, заради съмнения за поръчкови “разследвания” и заради онзи техен фейк-кореспондент, който се направи на пребит. За да изглеждат героично, “господарите” се изкараха политически репресирани.

От месеци “Господарите” на Джуди Халваджиян храчат по Бойко Борисов, Бебо Халваджиян е пръв сред окупаторите на “Орлов мост”, докато Маги си седи и с удоволствие смуче пари от Нова телевизия, приближена на Борисов и командвана от Пеевски, както твърдят митингаджиите. Ни лук ял, ни лук мирисал. Парите не миришат, нали?!

Ама, че двойни стандарти. Ама, че лицемери.

П.П. Вестник “Банкер”: “Продуцентът на предаванията Господари на ефира, Море от любов, На кафе и др. Магърдич Халваджиян е одобрен за получаването на финансова помощ от 1 073 000 лева. “

Дир.бг: “Борисов за случая с "Господарите" : ”Пресирахте ме да дам отговор и да звъня по нощите на МВР...Не съм реагирал спонтанно, защото разликата от 7 часа ми отне време, докато ми докладват за какво става въпрос", заяви премиерът... Бойко Борисов коментира обрата в случая с репортера на "Господари на ефира" Димитър Върбанов. В четвъртък министър-председателят призова върху нападателите на журналиста да бъде приложена най-голямата строгост на закона, но на следващия ден видеозаписи свидетелстваха, че става дума за инсценировка и обвинителят се превърна в обвиняем.”

Последни новини

Общо гласували: 7

Анкета

СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ЧЕ БЮДЖЕТЪТ ЗА 2021 Г. Е ЛОШ, ЗАЩОТО СЕ ДАВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И ПОМОЩИ?
Не
4 гласували / 57.14%
Да
3 гласували / 42.86%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%