ИРОНИЯ НА СЪДБАТА! БЪЛГАРИЯ Е РАЗОЧАРОВАНА, ИТАЛИЯ Е ОЧАРОВАНА

Автор: 5Gmedia , 08:39, 30 март 2019

Посолството на Италия в България се похвали: “??? Всяка година наградата „Джовани Фалконе“ се присъжда на специалисти, работещи в областта ня правосъдието и сигурността, по-специално съдии, магистрати и полицаи, постигнали успехи в борбата срещу организираната престъпност и наркотрафика.

Голямата международна награда за 2019 се присъжда на италианския магистрат Алфонсо Сабела,  а  голямата национална награда – на г-н Пламен Георгиев, председател на  Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество.

Наградите бяха връчени от посланик Стефано Балди и заместник-кмета на Благоевград Христина Шопова.

В изказването си посланикът поздрави организаторите за инициативата, подчертавайки значението на ценностите, които тя утвърждава, и на сътрудничеството в борбата с престъпността.”

В същото време председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев се обяснява за луксозен тризонет, от къде има парите за него, декларирал ли е или не около 200 хиляди лева... или “кой ще проверява проверяващите”.

Иронии на съдбата!

 

Ето и реакциите във Фейсбук:

Велислав Величков: Срам, голям срам,  огромен СРАМ! ? Как не ви е срам да си позволите тази гавра с името и ценностите на Джовани Фалконе?

Галя Стефанова: Не знам дали посолството живее, чете и вижда какво се случва в България ама много сте сгрешили с избора си за победител в националната награда. Дано да се дължи само на "изгубени в превода".

Марин Маринов: Уважаеми италиански приятели, Джовани Фалконе е символ на непримиримата борба срещу мафията и престъпността. Лицето, което сте наградили с наградата носеща неговото име е символ на всичко срещу, което се е борил прокурор Фалконе.

Теомира Петкова: Защо светотатствате с паметта на съдия Giovanni Falcone и в кой свят живеете!? Четете скандалните разкрития за тризонета на Пламен Георгиев и цената, на която го е купил. Защо заблуждавате аудиторията по толкова непочтен начин!? Срам и позор за правосъдието. Orrore!!! Много се изложихте от посолството на Италия в България.Нечувано и отвратително, омерзително и шокиращо.Как е възможно да не знаете каква е истинската същност на наградения от Вас субект Пламен Георгиев!?

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 9

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ИЗБОРИ 2 В 1 ПРЕЗ ЮНИ?
Да
8 гласували / 88.89%
Не
1 гласували / 11.11%
Не ме интересува
0 гласували / 0%