„ИСТОРИЯТА“ НА ХРИСТО СТОИЧКОВ ИЗЛИЗА НА АУДИО ФОРМАТ

Автор: 5 GmediA 12:26, 4 ноември 2020
Източник: rosali.com

„Софтпрес“ сключи договор с издателство №1 в света – Penguin Random House, за аудио правата на „Христо Стоичков. Историята“, написана в съавторство с Владимир Памуков. От 10 ноември биографията на легендарния български футболист, прочетена лично от него, ще бъде достъпна за всички испаноговорящи като аудиокнига, която може да бъде закупена от платформата на Amazon Audible.

Камата разказва за пътя към успеха, за трудностите и предизвикателствата, за разочарованията и триумфа, така че слушателите имат възможност да чуят историята му от първо лице с неговия глас. Екипът, който стои зад испанското аудио на най-продаваната биография у нас, е същият, който отговаря за аудиокнигата на Мишел Обама, спечелила награда „Грами“ в категория за най-добра аудиокнига, както и за предстоящата аудиокнига на Барак Обама – „Обетована земя“.

От 10 ноември в продажба са и испанското и английското хартиено издание на „Христо Стоичков. Историята“. Те ще се разпространяват в търговските обекти на футболен клуб „Барселона“, както и онлайн в Amazon САЩ, Amazon Испания и в сайта на каталунците.

Последни новини

Общо гласували: 14

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
11 гласували / 78.57%
Не
2 гласували / 14.29%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 7.14%