ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ: ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ПРОБВА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ 60/40, КОЯТО Е ВЕЧЕ 80/20

Автор: 5 GmediA 11:15, 21 ноември 2020
Източник: Фейсбук

Дотук за бизнеса сме дали 1 млрд. лева. Това коментира премиерът Бойко Борисов. Той отново тръгна на обиколка из страната. Този пък е на посещение в завод край Самоков за техника и автомобили, сред които военни, дори и линейки. Собственикът на компанията се похвали пред Борисов, че изнасят и бронирани машини за Германия. Заедно с Борисов бе и икономическият министър Лъчезар Борисов.

Министър-председателят подчерта, че е много важно е да работят хората, да имат гаранция, че няма да ги уволняват. Той смята, че всеки трябва да пробва да се възползва от мярката 60/40, която вече е станала и 80/20. Борисов смята, че благодарение на нея все още се удържа безработицата. Собственикът на предприятието пък поясни, че е доволен от мярката 60/40 в подкрепа на бизнеса, защото така пазят работните места.

Собственикът на предприятието пък поясни, че е доволен от мярката 60/40 в подкрепа на бизнеса, защото така пазят работните места. Той се похвали пред Борисов, че изнасят и бронирани машини за Германия.

От завода показаха на Борисов колите, които в момента произвеждат за немския Бундесвер. Вече произвеждат първите 5, а остават  още 5. Сред другите страни, за които изнасят продукция от компанията, са Египет, Саудитска Арабия, както и дори за китайската армия.

Последни новини

Общо гласували: 2

Анкета

БИХТЕ ЛИ СИ ПОСТАВИЛИ ВАКСИНА СРЕЩУ COVID-19?
Не
2 гласували / 100%
Да, категорично
0 гласували / 0%
Все още не съм решил(а)
0 гласували / 0%