СЪБИРАТ ДАРЕНИЯ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА ДОНОРСКИ ПУНКТ ЗА КРЪВНА ПЛАЗМА В ШУМЕН

Автор: 5 GmediA 12:50, 28 ноември 2020
Източник: Фейсбук

Започва събирането на средства за разкриване на пункт за кръвна плазма в Шумен, съобщи областният управител Стефан Желев на брифинг след заседание на Областния кризисен щаб. Според комисията, с председател д-р Милен Чолаков, натоварена да проучи възможностите за създаване на такъв център, ще бъдат необходими 100 000 лева- за специфична апаратура, оборудване на помещение, консумативи и др.

Ето поста, с който председателят на Сдружението на общопрактикуващите лекари в Шумен д-р Милен Чолаков информира за взетото решение и дарителската кампания:

„Вчера Областен кризисен щаб Шумен прие доклада на комисията за създаване донорски  пункт за кръв за набиране на хиперимунна антиковид 19 плазма.Подкрепя и стартира дарителска кампания  за събиране на средства за финансиране създаването на пункт за даряване на кръв за производство на хиперимунна антиковид 19 плазма на база ОТХ-при "МБАЛ-Шумен "АД.

Необходими са 100 000лв за апаратура,оборудване и пред донорски изследвания.

Средствата се даряват по следната сметка:

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК,Шумен

IBAN: BG24UNCR70001523957520

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Сдружение "Стопанска камара-Шумен"

Основание за даряване-Дарение за пункт за Антиковид плазма в ОТХ-"МБАЛ-Шумен" АД

Моля дарителите да напишат текста в - "Основание за даряване" - Така дарените средства ще отидат само по волята на дарителя,а именно за пункт за даряване на кръв за антиковид 19 плазма в ОТХ-"МБАЛ-Шумен " АД.

Призовавам всички - ръководства на партии, стопански ръководители,бизнесмени,граждани, хора с добри сърца да се обединим пред смъртоносната опастност и спешно да дарим според желанието и възможностите си  кой каквото може , да съберем средствата и пункта да започне работа в началото на декември.

НЯМАМЕ МНОГО ВРЕМЕ,

предстои ТРЕТАТА ВЪЛНА....много тежка Ковид+грип вълна ......Залог е човешкия живот на всеки един от нас!

СЕГА ВЕЧЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС!

Тагнато в: Шумен , Чолаков

Последни новини

Общо гласували: 2

Анкета

ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ УПРАВЛЕНСКА КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ И БСП?
Не ме интересува
1 гласували / 50%
Не
1 гласували / 50%
Да
0 гласували / 0%