АЛЕКСАНДЪР СИДИ: РАДЕВ РАЗЕДИНЯВА НАЦИЯТА, МНОГО ХОРА МИСЛЕХА COVID-19 ЗА ОБИКНОВЕНА КАШЛИЦА

Автор: 5 GmediA 13:07, 28 ноември 2020
Източник: Архив

Президентът Румен Радев разединява нацията, а хората са объркани по отношение на противоепидемичните мерки. Такава позиция изрази депутатът от Обединени патриоти Александър Сиди пред Bulgaria ON AIR.

"Президентът разединяваше хората цяло лято. Много мислеха, че ни случва някаква кашлица, струпват се в моловете за подаръци. Здравните власти отдавна казват, че трябва да се наложат тези мерки. Ако няма контрол, те няма да се спазват." - коментира Сиди.

Според него, политическото противопоставяне води до това, което се случва на улицата. "Трябва да спре с този натиск Радев, ще имаме редовни парламентарни избори. Чувам много мнения, ще се справим и се надявам на пролет всичко да е наред", обясни депутатът.

България направи всичко по темата Северна Македония. Истината няма как да остане скрита. Има много хора, които смятат себе си за част от един и същи народ. Каза още  Сиди и допълни: "Заев е хитрец, но пътят, по който трябва да води е за сприятеляване". По думите му след едно поколение децата от двете държави трябва да знаят, че са имали обща история.

Народният представител коментира и проблема с липсата на вода в някои части на страната.  "Навсякъде за съжаление водата изтича, огромно количество вода в Перник излизаше от язовира и не влизаше в града. Тежък проблем от много години. Трябва да се инвестира ужасно много", посочи той.

"Относно Бюджет 2021 - критиката към него е основно от леви експерти и БСП, които така и не разбраха, че не управляват страната. Бюджетът е на изпълнените обещания. Важно е и какви пари се дават за детски надбавки, защото детето не е виновно какви са доходите на родителите", подчерта Александър Сиди.

Той е на мнение, че най-сетне, в края на мандата, той и колегите му може ли да кажат "да, успяхме да направим  това". Бюджетът не трябвало да се разглежда като каца, това били нашите пари, с които разполагаме.

"Не може държавата да си позволи да даде по 1000 лева на всеки неработещ. Според разговорите, които имаме с МТСП, предвидените по 24 лева, като мярка заради пандемията, трябва да стигнат до хората до Коледа", обясни още Сиди.

Тагнато в: Александър Сиди

Последни новини

Общо гласували: 2

Анкета

ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ УПРАВЛЕНСКА КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ И БСП?
Не ме интересува
1 гласували / 50%
Не
1 гласували / 50%
Да
0 гласували / 0%