РАДАН КЪНЕВ: НЕ СЪМ ГЕЙ, ХАРЕСВАМ ЖЕНИ, 100% СЪМ НЕЗАВИСИМ ПРОФЕСИОНАЛНО

Автор: 5 GmediA 01:53, 3 април 2019

Политикът Радан Кънев, който отново е във фокуса на общественото внимание, след като преди два дни стана ясно, че ще е водач на листата на  Демократична България на предстоящите избори за депутати в Европейския парламент, даде в социалните мрежи иронично-шеговит отговор на критиките на опонентите си.

РАДАН КЪНЕВ:

Някои важни лични уточнения по стари компромати:

1. Нямам леля партизанка от Пловдивско. Нито от друг район. Изобщо, страдам от дефицит на лели партизанки.

2. Баща ми не е бил началник на пристанище Варна по комунизма. Дядо ми е бил, преди комунизма. Бил е началник и на “Параходно дружество”, и на “Пристанищна дирекция”.
По комунизма е бил в Белене...

3. Не съм адвокат на НОИ (идея нямам кой роди това малоумие и как е хрумнало), нито на каквато и да било публична структура.
Скромната ми професионална практика е напълно, 100%, независима. И затова си я харесвам, колкото и да е скромна - защото ми дава пълна свобода.

4. Не пия три литра бира на ден. Нито “поне три литра”, нито “дори три литра”. Повечето дни съм на кафе и вода. Понякога, в подходяща компания, изпивам и повече три бири5. Не, не съм гей. И никога не съм бил. Вярвам, че всички хора имаме равни права. Аз лично харесвам жени. Миналото пази доста свидетелства, а от близо 13 години съм женен за най-прекрасната жена. Благодарен съм й, че изтърпява мен и калните атаки срещу семейството ни.6. Напълно независим човек съм. Никой не може да ми диктува мнение или решение.
Недостатък ми е, че понякога не се вслушвам достатъчно, а не че слушам някого.7. Не съм светец. Дори съм нарушавал закона - пушил съм на закрито, превишавал съм 90км/ч и съм пил бира преди 18. Не се гордея с тези факти.
Със сигурност обаче - и това никой не смее да оспори - не съм използвал политически ресурс за обогатяване.

А сега да поговорим за политика, за бъдещето на България и Европа. 

Последни новини

Общо гласували: 94

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
86 гласували / 91.49%
Не
7 гласували / 7.45%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 1.06%