ИБРА ЩЕ ВОДИ САН РЕМО

Автор: 5 GmediA 11:08, 10 януари 2021
Източник: nu.nl

Футболната суперзвезда Златан Ибрахимович ще е сред водещите на фестивала за италианска песен в Сан Ремо.

39-годишният нападател на "Милан" е подписал договора с организаторите на 30 декември, като ангажиментът му е за четири от петте вечери на грандиозното събитие. 71-вото издание ще се проведе от 2 до 6 март.

Според „Тутоспорт“ за всяко от участията си шведът ще получи по 50 000 евро, или общо 200 000. Толкова е хонорарът и на прочутия на Апенините Фиорело, който ще се изявява всяка вечер в театър „Аристон“. Ибра ще пропусне само втората вечер от шоуто, което ще бъде излъчвано пряко по „Раи Уно“, защото на 3 март "Милан" среща "Удинезе".

Вече са изработени и костюмите на Златан, които са с марка Dsquared2. Решение, което не е изненадващо, тъй като ветеранът е лице на компанията, създадена от канадските близнаци Дин и Дан Кейтън.

Компания на Ибрахимович на сцената ще прави екзотичната Елоди, която е френско-италианска певица и модел. 30-годишната красавица е родена в Рим, а интересната си външност дължи на майка креолка с корени от Гваделупа.

Артистичният директор на фестивала Амадеус потвърди, че съществува вариант цялата публика в „Аристон“ да бъде изолирана на круизен кораб, който ще акостира на адриатическото крайбрежие. „В условията на пандемия това ми се струва разумен вариант, защото без публика атмосферата няма да е същата. А идеята ни е „Сан Ремо 2021“ да бъде фестивалът на прераждането след цялата трагедия, която преживя нацията ни през мъчителната отминала година“, каза той.

Победителят в надпреварата ще представя Италия на конкурса Евровизия.

Последни новини

Общо гласували: 2

Анкета

ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ УПРАВЛЕНСКА КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ И БСП?
Не ме интересува
1 гласували / 50%
Не
1 гласували / 50%
Да
0 гласували / 0%