ЛЮБОМИР КОЛЬОВСКИ: КАКВО ИСКАТ? ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ДА ИГРАЕ ШАХ И ДА ШИЕ ГОБЛЕНИ ЛИ?

Автор: 5 GmediA 19:50, 3 април 2019

Мисля си, че е най-добре президентът Радев да се захване с гоблени, шах, табла или да цъка белот в беседката пред блока си, вместо да се обажда, когато управниците вършат имотни безобразия и да свиква разни извънредни Консултативни съвети по национална сигурност за борба с корупцията по високите етажи на властта.

Едва тогава опонентите му, в лицето на разни политолози, социолози, антрополози и всякакви експерти ще се успокоят и ще спрат да обвиняват Радев, че подкопава основите на стабилността и националната сигурност, вместо да обединява корумпираните партийни началници и те да дават отпор на опозицията в единен строй.

Как така ген. Радев ще си позволява да се съмнява в Цветанов, Цачева, Георгиев, разни зам.-министри и пр. шефове, че са си купили евтини апартаменти, асансьори, гаражи, покриви със сауни и барбекюта и др.?

Ако Радев се захване с гоблените и таблата, обществото ще се обедини около имотните сделки на управниците и ще настъпи мир и покой в държавата. Радев сигурно не знае как се прави това, но има неповторимия шанс да се консултира с предшественика си Плевнелиев.

Не може и не бива да се допуска заради Радев светли умове като Цветанов, Георгиев, Цачева и др. да страдат и да предизвикват извънредни и инфарктни събрания на домсъветите! Това наистина клати стабилността и националната сигурност.

Спрете попълзновенията на Радев и оставете хората да си крадат на спокойствие!

ЛЮБОМИР КОЛЬОВСКИ

бел.ред. Любо Кольовски е журналист и издател

Последни новини

Общо гласували: 85

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
77 гласували / 90.59%
Не
7 гласували / 8.24%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 1.18%