ДПС: 2020 ГОДИНА ЩЕ ЗАПОМНИМ И С БЕЗРАЗБОРНОТО ХАРЧЕНЕ

Автор: 5 GmediA 11:21, 13 януари 2021
Източник: БГНЕС

Затваряме страницата на управлението без форми, с ПР и самохвалство. Днес демокрацията е в упадък, икономиката е в колапс, напрежението в обществото расте, разделението се задълбочава. COVID-кризата направи по-видима нереформираната здравна система. 2020 г. ще запомним и с безразборното харчене, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от името на парламентарната група, предаде БГНЕС.

Предстоят най-важните избори след 89-та година насам. От тях ще зависи дали и за колко време ще се справим с кризата, създадена от ГЕРБ. Как и за колко време ще се справим с вируса ГЕРБ, който руши демокрацията в България, заяви Карадайъ.

Критиките си ДПС насочи и към поправките в Изборния кодекс, които, според тях, били част от тясно партийни интереси, както и ще доведат до политическа нестабилност след вота, включително и до парламентарна криза.

Той посочи, че след изборите новите управляващи ще имат много трудна задача – от една страна изцеление от коронавируса, а от друга – изцеление на обществото и неговото обединение.

„ДПС отговорно ще представи своята програма пред своите избиратели и всички български граждани. Програма за ускорено догонващо икономическо развитие на страната. ДПС ще продължава да работи за приоритети чист въздух, чиста вода, чисти храни, чиста енергия, високи технологии, водородна икономика, включването на свободните граждани във формирането на политическите решения и в контрола върху тяхното изпълнение“, каза още Мустафа Карадайъ.

Последни новини

Общо гласували: 24

Анкета

БИХТЕ ЛИ СТАНАЛ ДОБРОВОЛЕЦ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ?
Не
23 гласували / 95.83%
Да, ако съм изкарал коронавирус
1 гласували / 4.17%
Вече работих/работя като доброволец в такова отделение
0 гласували / 0%