СЕРИЯ ОТ ДЕЛА ЗА КЛЕВЕТА НА СТОЙНОСТ 500 000 ЛЕВА СРЕЩУ МАЯ МАНОЛОВА ЗАВЕЖДА “ПИК НЮЗ”

Автор: 5 GmediA 17:33, 17 януари 2021
Източник: Колаж 5GmeadiA

Издателят на агенция ПИК, „ПИК Нюз“ обяви, че завежда серия от дела срещу физическото лице Мая Манолова за нейни медийни изявления и действия  в периода от 2019 - 2021 г. Претенцията е за уронване на доброто име на медията, оклеветяване, нанасяне на материални и морални щети, осуетяване на рекламни договори и бизнес сделки, пропуснати ползи в рамките на стотици хиляди левове.

Ето пълният текст на разпространената позиция без редакторска намеса:

"ПИК нюз", издател на агенция ПИК, завежда серия от дела срещу физическото лице Мая Божидарова Манолова – Найденова на обща стойност 500 000 лв.

Инкриминираният период обхваща нейни медийни изявления и действия от 2019 - 2021 г.

Претенцията е за уронване на доброто име на медията, оклеветяване, нанасяне на материални и морални щети, осуетяване на рекламни договори и бизнес сделки, пропуснати ползи в рамките на стотици хиляди левове.

Сумата, която определи съдът, ще бъде дарена на домове за възрастни и умствено изостанали хора.

Възрастните хора не трябва да остаряват като Мая Манолова. Трябва да се остарява красиво, достойно, като катедрала, а не като бардак. Мястото на една почтена българска баба не е на Околовръстното или в чакалнята на Васил Божков, а с книжка приказки в ръка край бебешката количка на внуците.

Агенцията ПИК няма повече да позволява на Мая Божидарова Манолова – Найденова да упражнява върху нас неудовлетворения си сексуален комплекс от Бойко Борисов.

Сексуалните страдания на Мая Манолова са проблем на съпруга й Ангел Найденов, не на агенция ПИК.

Време е този пошъл сюжет да излезе от публичността и медиите и да бъде регулиран в съдебна зала. Където ще се извадят всички факти и обстоятелства, прикривани години наред от общественото внимание.

Адвокатите на ПИК в момента систематизира съставомерните деяния на Мая Манолова спрямо медията ни и скоро ще приключат с оформянето на исковите молби. Когато това се случи, исковете ще бъдат публикувани в целостта им.

Тагнато в: Мая Манолова , ПИК

Последни новини

Общо гласували: 8

Анкета

ВАКСИНИРАХТЕ ЛИ СЕ СРЕЩУ COVID-19?
Не и няма да го направя
5 гласували / 62.5%
Да
2 гласували / 25%
Все още не, но ще се ваксинирам
1 гласували / 12.5%