ДЕЛЯН ДОБРЕВ, БИВШ ДЕПУТАТ И МИНИСТЪР ОТ ГЕРБ, ОСЪДИ ЗА КЛЕВЕТА НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, ЕВРОДЕПУТАТ ОТ БСП

Автор: 5 GmediA 20:24, 20 януари 2021
Източник: БГНЕС архив

Бившият депутат от ГЕРБ и бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев осъди Елена Йончева, бивш депутат от БСП и сегашен евродепутат, на първа инстанция в Софийски районен съд.

За това написа самият той току-що във Фейсбук: “Осъдих Елена Йончева за клеветническите ѝ твърдения, за черната кампания, с която накърни не само моето име и работата ми, но засегна и хилядите честни хора от Хасково, които работят за ГЕРБ. Месеци наред аз и моето семейство бяхме подложени на унижения, които по никакъв начин не кореспондираха с истината. Заради изявленията ѝ десетки честни хора понесоха удари, които не заслужаваха и търпяха клеветите на Елена Йончева, само защото тя преследваше своите лични цели.

Аз мисля, че нито една лична или политическа амбиция не трябва да бъде постигана на гърба на лъжата! Това е непристойно.

Затова потърсих правата си и защитих моето име, това на семейството ми и на хората от Хасково, които понесоха стоически опозоряващите клевети на Елена Йончева.

Винаги съм вярвал в българското правосъдие! Както вярвам в това, че всяка клевета трябва да бъде заклеймена като най-позорен акт!”

Последни новини

Общо гласували: 22

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
19 гласували / 86.36%
Не
2 гласували / 9.09%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 4.55%