ДЕЛЯН ДОБРЕВ: ОСЪДИХ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, ЗАЩОТО ТВЪРДИ, ЧЕ СЪМ ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪЛЕНИЕ, КАКТО И ЗА УРОНВАНЕ НА ДОБРОТО МИ ИМЕ

Автор: 5 GmediA 09:52, 22 януари 2021
Източник: БГНЕС

Осъдих Елена Йончева, заради това, че твърди, че съм извършил престъпление, както и за уронването на доброто ми име и дискредитирането ми в обществото, обясни пред бТВ Делян Добрев – облъстен координатор на ГЕРБ в Хасково. Бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма заведе дело срещу Елена Йончева през октомври 2017 г.

Спорът е в това, че тя се опитва да припише извършването на престъпление, тя твърдеше , че има схема за източване на средства, посочи още Добрев.

„Почувствах се реабилитиран още след резултатите на местните и европейските избори в Хасково", каза още Добрев. Той обясни, че въпреки че Елена Йончева е била кандидат от Хасково, резултатите на изборите по това време са показали, че нейната партия губи два пъти повече от ГЕРБ.

По никакъв начин не кадрувам никъде, заяви Делян Добрев. Той обясни, че се е отказал от политиката след кампанията срещу него, но е останал областен координатор на ГЕРБ в Хасково. 

Той отбеляза, че още не е взел решение дали ще е кандидат за депутат от ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори. „Не искам моето не участие да се отчете като бягане от отговорност“, каза той и уточни, че с парите от делото ще заведе семейството си на почивка

Последни новини

Общо гласували: 22

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
19 гласували / 86.36%
Не
2 гласували / 9.09%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 4.55%