ПЕВЕЦЪТ ЕЛТЪН ДЖОН И АКТЬОРЪТ МАЙКЪЛ КЕЙН РЕКЛАМИРАТ ВАКСИНАТА СРЕЩУ COVID-19

Автор: 5 GmediA 10:49, 10 февруари 2021

Двама от най-известните британски изпълнители, певецът Елтън Джон и актьорът Майкъл Кейн, обединиха усилията си, за да участват в комична реклама, насърчаваща обществеността да си постави ваксина срещу COVID-19, съобщи Ройтерс.

В момента Великобритания е поставила първите дози ваксината на над 12,6 милиона души и е на път да постигне целта си да достигне 15 милиона в четирите приоритетни групи, включително тези на възраст над 70 години, до 15 февруари.

Има обаче опасения, че някои хора ще избягват ваксините поради дезинформация или теории на конспирацията.

Рекламата, пусната в сряда, включва Джон, който се прави, че участва в прослушване за ролята в рекламата и получава критики от режисьора за актьорските си умения. След като се преструва, че е получил ваксина, той избухва в изпълнението на „Все още стоя“ - една от хитовите му песни - след което режисьорът се заяжда: „Благодаря Елтън, ще ви уведомим“.

Коментирайки участието си в рекламата, Елтън Джон заявява: "Исках да участвам в този клип, за да помогна на хората да покажат ползите от ваксинирането и как помага да защитим себе си и хората, които обичаме. Надявам се, че всички можем да се обединим и да направим всичко по силите си в борбата срещу тази ужасна болест."

Видео

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%